Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudom, hogy mondtad, de mikor Elkezdtem szerelgetni ezek a jelölések eltűntek, az emlékek meg elkoptak! Most úgy csináltam Elvileg ahogy Pupu mondta, de csak tartalékon megy. Most jó lesz így. Majd holnap lemásolom valakiét!
lessz ott nagyobb rumli is! Fegya nem nézted véletlenül,hogy ágynemü van-e?
Most jöttünk a háztól kicsi rumli vanaz udvaron meg a házban,most cseréltek tetőt,de nem vészes.A MOL kútnál van 1körforgalom aki Poroszló felől jön annak jobbra,aki meg Hortobágy felől jön balra kell fordulnia és onnan egyenesen,az utolsó kereszteződésben is egyenesen kell menni ez ellanyarodik balra(kaviccsal felszórt lesz már ez)a ház meg jobb kéz felől sarkon
Ez az évszázad csatája volt
http://youtu.be/aPKWlkNrN7M
Pedig mondtam.
A csap elülsője gondolom egértelmű, mert az jön az ac-tól. A leghátsó az pedig egy fehér szalaggal meg volt jelölve
Sárga angyal
Ha már 1-2 liter benzin van a tankban és belefújsz a csövekbe a tank alján akkor kiderül hogy melyik a tartalék. (nyilván amelyik buborékol, szigszalagot rá!)
A benzincsapba belefújkálva szintén így szoktam kideríteni.
Egy angyal vagy! Köszönöm!
Tank első -- benzincsap első
Tank hátsó--- benzin csap középső
Benzincsap alsó --- ac
Nem tudom minek van Ennyi!? Már egyszer leállt menet közben. Akkor addig cserélgettem míg be nem indult! De jobb félni mint megijedni!
mingyá megnézem 1 perc
Tank benzincsap ac karburátor
Majd pupu megmondja mert én már nem emlékszem. (de mindig is sarkalatos pont volt Anno meg voltak jelölve szigszalaggal de gondolom az már nem úgy van.
Valaki meg tudná mondani, hogy a sok benzincső közül Melyiket hova dugjam?
Bele akartam menni a 45életébe a 145életemmel akkor meglett volna a kolobanov redly paszuccsi ász nagykaliber topgun de ellőtte a kisgyerek
Úgy könnyű hogy még hátrafelé néző csővel is előrefelé lősz!
Aztán meg a végén állat módjára lőszer nélkül nekiállsz keménykedni hogy "szállj ki és jáccuk le"
Az is miattad volt biztos, bedobott a profik közé mert a te rankodat nézte.
Bezzeg amikor együtt szakaszoztunk,mind a négy csata vereség lett.
megcsináltam a hátulját mostmár nem huzza sehova+ lazitottam a láncon!
És mint említettem, a jelenlegi futóművel nem kéne feszegetni a határokat.
Pedig mint mondtam (ennyi idő alatt) épp csak oda lettek rakva-tekergetve a dolgok ahol nagyjából lenniük kéne, ez nincs beállítva, most csak működik úgy, ahogy.
nagyon megy! asszonynak megkell tanulnia kapaszkodni! eddig egy személyel alig ment 140-et,most 2 személyel 3.ba 160!
Ezt hoztad.