Feszültséget mértél az akkun?A kormány bal oldalán jön ki világítás kábelkötege,van ott egy csatlakozó,nekem ott voltak bezöldülve az érintkezők.Kipucoltam ,aztán lett fényerő.A világítás kapcsoló is lehet kontaktos.
Gyuluskám segíllyémá a 600nak gyenge a világítása mit lehet tenni hogy fasza legyen tegnap azzal voltam erre arra és este már nem láttam az utat olyan gyengén világít. Ilyen narancs árnyalatban tündököl. Fogtam pár szentjános bogarat hogy hazataláljak.
Csövié le van szegényítve... az pofátlanul keveset eszik
A bömbi fórumon a hájtekről volt szó, én írtam, hogy én is bömbi szemű vagyok, de a túrán végig mögöttem jött egy 30 éves Yamaha FZR, ami kb. uannyi lovas, porlasztós, és minden tankolás alkalmával jó 2 literrel kevesebb ment bele - akkor hogy is van ez?
ha jól hallottam a T18-al is lesz valami,kivonják vagy átalakítják,ez még bizonytalan.Pedig ütős kis gép kettes szinten.
Ja,és szuperteszt előtt vannak a magyar tankok is,a Toldi hármas szintű lesz, a Turán meg ötös. . . .
Mentem egy kanyart a T18-cal bemelegítésként ami annyira jól sikerült hogy dől a forróság a számítógépházból pedig még le is van véve az oldala. (ja, és kaptam egy tankot is úgyhogy mára ennyi elég is lesz )
Igen,délutános héten meg szombaton előfordul hogy reggelig játszok,két hete mikor kikapcsoltam a gépet reggel,valaki már sütötte a reggelijét,jött be az illat az ablakon.
De ez most nem megy,de így akkor a tankért nem kell erőlködni.Asszem most van az Eus szerver ötéves jubileuma,erre adják.
Sanya 4,valamennyivel jár bár eléggé buszsofőr üzemmódban. (meg az nem is exup)
Nekem a GTR feldobozolva autópályán tartós 160-180 között nyalt be 8,2-t és annak azért eléggé kamionnyi légellenállása van.
Tény hogy nem tankoztam kb. február óta (akkor is csak benéztem pár lövésre) de most belépve nekiállt frissíteni amit vagy fél órája csinál és gigabálytnyi adatok jönnek lefelé. (a hádésre nyomtam bár lehet hogy az már nem túl folyamatosan fog menni )
Most hívott egy erdélyi magyar hanglejtésű hölgyike hogy miben segíthet. (rendkívül kedves volt)
Nem volt hátrány hogy nem álltam neki angolul értetlenkedni mert mint kiderült, ez az oldal és a kommerszbankos számlaszám már nem nagyon érvényes, ha kell valakinek valami akkor azt ITT keresse.
A számlaszám körüli anomáliák megoldásaként újra csinálja a megrendelést (mert a mostanit nem lehet módosítani(?) ) ahol bankkártyás fizetést állít be és úgy már minden oké lesz.
Persze még nem jött mail sem.
Valószínűleg dől bele a benzin mert:
a: ott is kap már benzint ahol nem kéne (elöregedett tömítések a karbiban a fúvókatartó alatt)
b: nagyobb/kókány fúvókák-súbertűk vannak benne
c: magas a benzinszint és időnként túlfolynak a karbik
d: sz&rul van beállítva de ez csak ráadás lesz az előzőekhez
5-6 literből szépen el lehet vele járni ha nem hajtod.
A bömbi fórumon a hájtekről volt szó, én írtam, hogy én is bömbi szemű vagyok, de a túrán végig mögöttem jött egy 30 éves Yamaha FZR, ami kb. uannyi lovas, porlasztós, és minden tankolás alkalmával jó 2 literrel kevesebb ment bele - akkor hogy is van ez?
Ja,és szuperteszt előtt vannak a magyar tankok is,a Toldi hármas szintű lesz, a Turán meg ötös. . . .
De ez most nem megy,de így akkor a tankért nem kell erőlködni.Asszem most van az Eus szerver ötéves jubileuma,erre adják.
Nekem a GTR feldobozolva autópályán tartós 160-180 között nyalt be 8,2-t és annak azért eléggé kamionnyi légellenállása van.
NIncs időd valamikor órákon át nyomod, látlak
Gyula 1 csatát kell menni nekem már van 2 a garázsba
Nézd ott van jobbra lent 1 nyert csata és ott a tank előtted
Nem volt hátrány hogy nem álltam neki angolul értetlenkedni mert mint kiderült, ez az oldal és a kommerszbankos számlaszám már nem nagyon érvényes, ha kell valakinek valami akkor azt ITT keresse.
A számlaszám körüli anomáliák megoldásaként újra csinálja a megrendelést (mert a mostanit nem lehet módosítani(?) ) ahol bankkártyás fizetést állít be és úgy már minden oké lesz.
Persze még nem jött mail sem.
a: ott is kap már benzint ahol nem kéne (elöregedett tömítések a karbiban a fúvókatartó alatt)
b: nagyobb/kókány fúvókák-súbertűk vannak benne
c: magas a benzinszint és időnként túlfolynak a karbik
d: sz&rul van beállítva de ez csak ráadás lesz az előzőekhez
5-6 literből szépen el lehet vele járni ha nem hajtod.
Ennyire nem érek rá!