Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó lenne ez,csak ebből is lehúzást csináltak,ráadásul fesztivált rendeznek,nem motoros találkozót.Olyan szervezőre bízták,aki nem rendezett még motoros találkozót,egy időre tették a csongrádi találkozóval,és vasárnapra tették a felvonulást,meg a legjobb koncerteket,amikor a motoros már nem ihat,indulnia kell haza.A helyi gyalognépnek jó,de nem motorosnak.
Nekem nem szimpi az ilyen rendezvény,meg a felvonulást sem tartom semmivel sem többre.Inkább motorozni megyek ezek a rendezvények helyett,az legalább élményt okoz.
Természetesen marhaság az indoklás,csupán így kénytelen vagy a strand területén méregdrágán megvenni az itókát.Szegedi pénzhajhász idióták,ezért sem megyek itthon már régóta strandra. .
"Túlzott és mértéktelen alkoholfogyasztás balesetveszélyes és a felnőtt szervezetet is megterheli, ezért a fesztivál területére nem ott vásárolt, ismeretlen eredetű szeszes italt, vagy alkoholmentes italnak álcázott egyéb italt behozni tilos. A rendezőség jogosult a csomagokat átvizsgálni és az italokat elkobozni."
Feldereng még ~20 évvel ezelőttről mikor ilyesmi eseményre mentünk, hogy kamionos haveromék két 5 literes műanyagkannányi egresborral készültek, ami borzalmasan sz&r ízű és szerintem maradandó idegi károsodást okozó de könnyedén és rendkívül olcsón beszerezhető termék volt a faluban.
Jellemzően az utas már az út felénél rögzítendő volt a csomagtartón háttámlaként szolgáló csomagokhoz (többnyire spaniferrel vagy egy 3,50x18-as belsővel) mivel a folyamatos tankolás biztosított volt egy átlátszó benzincsővel az egyik kannából. A társaság többi része se nagyon maradt le mivel hétfő reggel általában senki sem tudott felidézni egy-két képkockánál többet a hétvégéből. (és a hazajutás hogyanjáról se nagyon)
Én mivel akkoriban sem igen ittam és nem is azzal a társasággal mentem így "külsősként" tudtam nekik segíteni rekonstruálni a eseményeket.
"*előzetes jelentkezés alapján ezekben az időpontokban gumiégetési lehetőség a medencében"
Ti nem jöttök a Tisza tóra?
Már délelőtt mozogtak,jöttek,de én dolgozom,holnap is,így majd a vasárnap délutáni felvonulásra megyek.
valaki biztos
Ide Szegedre megy valaki?
Á,félmunkát végzett,ha én meg tudnám emelni így,feltettem volna koppra a villanykaróra.Ha elindul,leszedi valamelyik kilincset is,vagy végigkarcolja..Többet nem parkolna félre.
sziasztok
Puput zavarta a bicikliúton parkoló bunkó.
http://youtu.be/luNGjffDjCs
Miért pont Nyírbátor? Arra néha csúnyán felszórják a beláthatatlan kanyarokat homokkal, sóderrel az éppen arra járó kamionok.
Kisar-Tivadar-Tarpa sztem jobb útvonal
Éppen ugy mint te Miklosi !
Ugy mint ahogy te Miklosi !
Nem is vagy pesti
Sziasztok!
Ó, ne mondjátok, hogy Tiszafüreden lesz találkozótok..
Ott éltem 24 évet, január óta vagyok fent pesten, és volt egy gyönyörű Yamaha FZ 750-em, amit sajnos decemberben eladtam! Életem legnagyobb hibája volt, visszasírom azóta is, minden áldott nap!
Örömmel veletek tartottam volna, pedig! :(
De ez már így alakult...
Jó ötlet ! Szerintem leszünk egy páran Pestről!
jol van,rendben!
Majd elmondom ha találkozunk
Edittel minden rendbe?