Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó reggelt
Tisza-tó 08.29-30
robi+ zsani
ábrus
csövi
thomas & kinga (nincs sátrunk, így kellene egy szoba)
A karcagi találkozón volt sétálójegy 800-ért,ott erre is gondoltak.
Elmentem megnézni a csongrádi motoros talit. 1-re értem oda, gondoltam, megnézem a vonulást, és eljövök.
Erre ki van írva, hogy vonulás 3-kor. Kérdem, addig be lehet menni körülnézni? (első szervezett program, valami vetélkedő, 4-kor, első koncert 8-kor)
- nem lehet bemenni csak jeggyel, 2000 Ft
- csak körülnézek, ki és mi van itt, később jönnék este a bulira
- nem, akkor se.
- akkor baxxátok meg.
jó reggelt!
Tisza-tó 08.29-30
robi+ zsani
ábrus
csövi
szêp estét! végleges lista! Aki biztos jön!
Tisza-tó 08.29-30
robi+ zsani
ábrus
Finom volt. Elég ritkán iszunk fehéret,de nagyon kellemes íze van. Már elfogyott másnap.
Nem kispolák . Ez már így marad,így ebből nem sok van már külföldön sem.
Akartam kérdeni, hogy az édes borocska, amit vittem, ízlett? Csak hogy mennyire hasonlít az ízlésünk..
Jó kiállású motor Te Sanya, ez valami kispolszki-lámpa? Nagyon gáz..
Ez nagyon gusztustalan, ez az ital-elszedés ennyire ne kelljen már nekik a lóvé sajna, mostanában mindenütt így csinálják - ha fiatalabb lennék, bojkottot szerveznék a rohadt kizsákmányoló osztály ellen (vagy forradalmat ) de így csak egyedül tüntetek távollétemmel
Soha nem vonzottak ezek a fajta motoros találkozók. Amikor mi jövünk össze az viszont jó buli,már nagyon várom. Remélem nem jön közbe semmi.
Ez is szép és amikor jól műxik akkor őt is szeretik. Szerencsére most már jó elég régóta semmi baja.
Én gondolkoztam, hogy átnézek, de még a belépő is 2600, és éccakára úgyse maradnék, meg ugye akkor nem is ihatnék
A felvonulás meg nem izgat annyira, hogy azért átmenjek... lehet, a csongrádira kinézek, az csak 11 km
Tényleg elég ronda, viszont akinek van, szereti, kényelmes, túrás, jól manőverez.
És ezen még nincs annyi elektromos kütyü, mint a későbbieken.
Ez a lehető legrondább változata.
Akkor már hajnalban elindulok.
Ha-ha ha! Vicces vagy.
Mondom 1-2 óra nincs 1 hetünk
Akkor várjatok meg még mi is odaérünk Józsival.
Csak mutatóba leugrunk ha minden jól megy
Ráadásul fizetésnap elé tették,kinek van ilyenkor pénze szórakozni?