Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most már sötétedik,majd reggel.
Mosmámeg este van
Ja. de most mék fűtnyírni, mert mire hazajön a Főnök, késznek kell lennie
Reggel azért nem vágtam, mert majd később, később, mert meleg van majd este, de most már nem tudok semmit kitalálni
Valami ilyesmire addig még gyakorolom a medmex-kört a bömbivel
Télleg az volt. Mentalevélt olvastad?
Arra gondolsz hogy bemegyünk, baljósan szétnézünk és egyből lesz hely?
http://youtu.be/jWqWRs7VOMg
engem meggyőztél!
Megyek megforgatom a komposztot.
Dehogy kell. Nem a Hiltonba megyünk beesünk, és kész. Ha nem teccik valami a főnöknek, szétütjük a csehót
Na ugye, hogy Vinodolski
Én véglegesen megyek és véglegesen nem hozom az asszonyt.
Megvan már régóta csak épp észrevettem a Capris képeim között.
hello! igazábol azért lényeges a kaja dolog,mert 10- fő fölött ildomos aztalt foglalni! És 7végére jó lenne egy végleges lista,hogy ki jön és ki hozza a párját!
Ez nagyon király! Tetszik!
Én nem láttam azért kérdezem.
Volt köszönöm írtam is hogy megjött vagy nem
milyen postás?
Nekem igazából van egy kis kétszemélyes sátram amit direkt ilyen célra vettem. (mivel csak csinos független nőkkel vagyok hajlandó megosztani így előrelátóan csak egy hálózsákot vettem hozzá )
Jó idő és esetleges helyhiány esetén én szívesen elleszek ebben, viszem mindenképpen mert elfér a dobozban. (meg úgyis régen aludtam már motor mellett )
Szerintem aki messzebbről jön aludjon házban ne kelljen sátrat cipelni. Nekem végül mindegy de jó lenne ha házaznék Lehet jön még egy haverom FJ-vel sátrazik. Kajázni meg eszünk ott biztos van valami jó kajálda meg süthetünk szalonnát is sörrel.
Én tavaly előrelátóan kötöttem a pözsóra az utasbiztosításban asszisztanszt mielőtt indultunk volna Vinodolskiba (bár mint kiderült 12 évesnél idősebbre nem érvényes) és tényleg működött, mert még indulás előtti este összehányta magát olajjal és másnap reggel már indulhattunk is apámék sx4-ével.