Francokat mentél!
Az hogy ott a mellékutcákban andalogtál 40-nel az nem menés.
Holmi fél doboz alkoholmentes sörre hivatkozva nem mertél kijönni a falun kívülre hogy megtaposd úgy rendesen, pedig egyenesen elvártam.
Kint én is 2000 fordulaton használom. Csak nem tartom szükségesnek a 2000-ig való kihúzatást váltáskor. Általában 1200-1400 elváltom. Egyébként meg is lepődtem amikor Ábrus vezette,hogy ilyet is tud?
Edzett sportember, inkább oda sem nézett amikor 4e-nél váltottam.
Egyébként egész jól ment, bár biztos vagyok benne hogy némi megfelelő használat melletti kikormolás után jóval élénkebb lenne.
A többi része szintén tipikusan sanyis, a műszerfal szélének az utolsó mintája is tökéletesre van nyalva.
Talán ha nem nyalnád mindig tisztára az utolsó porszemig akkor nem kopna meg a fényezés és ha legalább néha úgy kezelnéd a gázpedált mint akkor én, akkor némi krákogás után a motorja is szabadon lélegezne.
Nagyon jó kis túrabeszámoló!
Aztán nem szidni a teknikát ami már az elején megmakacsolta magát és most is Kirgizisztánban van szervizben.
Közben azért elég sok km belegurult. Nagy arc az öreg jókat tud írni...
Meg nem kicsi a ház.Ha jól emlékszem 3 szinte a ház,alul garázs,kazánház + 1 helység(vész esetén hálózsákban itt is lehet aludni),felső szint +tetőtér.
Az hogy ott a mellékutcákban andalogtál 40-nel az nem menés.
Holmi fél doboz alkoholmentes sörre hivatkozva nem mertél kijönni a falun kívülre hogy megtaposd úgy rendesen, pedig egyenesen elvártam.
(ami a pözsónál pl. 5200-nál van )
Egyébként egész jól ment, bár biztos vagyok benne hogy némi megfelelő használat melletti kikormolás után jóval élénkebb lenne.
A többi része szintén tipikusan sanyis, a műszerfal szélének az utolsó mintája is tökéletesre van nyalva.
Nem új,de nekem megfelel.
Vége a nyaralásnak. Nagyon jó volt,mint mindig.
Aztán nem szidni a teknikát ami már az elején megmakacsolta magát és most is Kirgizisztánban van szervizben.
Közben azért elég sok km belegurult. Nagy arc az öreg jókat tud írni...