Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép estét uraim!
Mi ujság errefelé?
Jóvanna, ezt a hétvégét néztem nem a jövő7it.
Frissítsen László!
14 de megyek arra, úgyhogy akkor alma. Mijafaxé dolgozol te annyit?
Nem jó hétvégét néztem
Péntek-szombat szabad vagyok, vasárnap már megyek reggel, szóval természetesen várlak.
Attól függ hogy melyik nap mert 14-15-én este 6-ig dolgozom, 16-án meg este 6-ra megyek. Egyébként várlak ceretettel.
Jövő 7 végén (úgy néz ki) megyek a Balcsira motorral, meglátogassalak? ott mék el a ház előtt.. Megnézzük a tuning pezsót, jól megcsapassuk iszunk egy KV-t, egy Pelinkovacot, és megyek is tovább.
Ma du. hazaértek, kész lett az autó, 210e Ft, kuplung szerkezet csere.
7főn majdnem úgy volt, hogy értük kell mennem (1700 km oda-vissza ) mert nehezen találtak szállást, az autó se volt biztos, és az öregek már nehezen viselték a tortúrát (de végül sikerült minden)
Tudom hát
Elélcelődik az ember rajta de persze én sem tartom túl sokra. Ha előtte összejött volna az A6-os attól én is sokkal boldogabb lennék, ráadásul mindig is szerettem volna olyat. (ami erről nem annyira mondható el)
De most épp ez van egy darabig.
abrus..citromhu
Na mi van a családdal? Hazaértek már vagy még nyaralnak?
Akkor is, az egy új autó... (már mindent kicseréltél benne ami mozog )
De csak ugratlak, tudom, hogy elég jó... ha mindenképp franszoá autót kellene vennem, esetleg Pezsó lehetne, Renók sose teccettek, a Citronyoktól meg egyenesen borzadok
A 406-os azért a pénzért, amiért meg lehet kapni, azért megfelelő - persze, ha nem fog ki az ember egy 1000 sebből vérző lomot.
Szia Józsi! Kérhetek tőled egy email címet? Lenne egy-két kérdésem ha nem gond! Hívni nem tudlak sajnos, mert még mindig nincs hangom!
Pedig annyira talán nem rossz.
mindene gyári.
A chiptuningot kivéve (amivel akár 120Le-s is lehet )
Mentem már olyannal, igaz, benzinessel. Nekem úgy tűnt, mintha kóvályogna az egész, nem éreztem az utat alatta. A haver Omegáján is hasonlót éreztem (az mondjuk eléggé kivan) Az újabb németek sokkal direktebbek, feszesebbek.
Persze a Józsié egy Halálos Iramú tuning verda, ahhoz nem szabad hasonlítani holmi széria dízeleket
Nem busz ez, Sanya egyébként télleg nem használ neki a tökölés, telirakodik korommal az egész kipuff-turbó renccer soha nem tudja elérni az öntisztulási hőfokot.
Az egy Dreher volt,és bizony alkoholos. Nem merek úgy vezetni.
Ott kezdődik a piros a fordmérőn.
Mentem ügyintézni.
Nem lenne.