Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szétvágod a tankot a gecibe, beleheggesztesz egy szintjelzőt mint ábrus, szerzel olyan műszert ami jó hozzá, és kész is.
Sziasztok!
hozzájutottam egy 91es, 600as FZR-hez.(trapéz lámpás)
Amit hiányolok róla, az a benzinvisszajelző lámpa.
néztem, hogy az 1el újabb FZR-re már tettek.
Nem tudja valaki, hogy megoldható lenne-e ennek a beszerelése?
felvettelek.
na mivan?
gyere msn re és megbeszéljük
Gyula baszod! Ezek a tülkök! Ez még a végsebességre is rátesz egy keveset....
Robi ! Jól vágom, hogy Te szoktál fényezni olykor, mert van cuccod hozzá, csak hely hozzá nincsen? Ha intézek helyet eljössz nekem fényezni? Persze a kölcsönösen kialkudott árért.
Miden bontás rontás hacsak nem feltétlen szükséges nem érdemes
A membránok fedelének a csavarjait másfél óra alatt sikerült kierőszakolni a helyükről mindenféle segédeszközzel.
Viszont két membránon van egy-egy tűszúrásnyi lyuk,a harmadikon meg (ezt már mondtam)a gumi pereme van berepedve de ez (még)nincs átszakadva.
Furcsa módon viszont szépen jár és veszi a gázt,bár nagyobb fordulaton nem egészen egyenletes a fordulatszám.
Tehát használható.(csak szólok)
Most viszont mennem kell dolgozni.
Köszi megrendeltem hétvégén már rakom is össze
Lemaradtam............ most értem haza. Mit találtál szaki. Én cs ak a fúvókát cseréltem
Szerintem ezeket a mocikat ne nézzük az új injektorosokhoz,mert azoknak biztos stabilabb az alapjárat(egyenletesebb). 1-200százat ha ugrál,na bumm!
A kilométeróra helyére ez fontosabb mint az hogy mennyivel megyek.
Ahova jól esik. Ahol jól mutat neked a műszerfalon.
Nem nekem alapjárat ugrál nem a menet közbeni értéket írtam.
Na mondjuk, ezt nekem is produkálja. De, az alapjárat betonbiztos 1100. Najó, néha 1200.
Ezt melyik oldalra kell felszerelni. Ha szemből nézem a baloldalra?
Ez FZR szindróma,3500 ig kis gáznál rángat.Nem városi moci,de eztmár megbeszéltük régen,bár Te azt még nem olvastad biztos.
Dettó !
Nekem meg tök szépen simán egyenletesen alapjár.Sőt a Sárga is.
Nehezen de elment a mail.
Ugyammááá.. A lóerők hiányát fiatalos (ja vájá nagyobba írom, mee a korod miatt már biztosan nehezen olvasod : FIATALOS) lendületemmel pótolom.