Enyém is el volt barmácsolva,8.5-et evett százon!Mikor szétszedtem a karbikat,akkor láttam hogy a 600-as súbertűi vannak benne,ráadásul a nútok alatt még félig keresztbe is vannak reszelve!Na ezt vajon miért csinálta valamelyik idiótusz lótusz? Melegen nekem is magasabb az alapjárat,de csak 1400 körül,szerintem így jó.
Egy nagy tóragép (1 henger, vagy BMW boxer) nekem is bejön, ha V2, akkor hosszában (Moto Guzzi)
Ha könnyű az eleje, azt nem érzem biztonságosnak, dehát mindenkinek megvan a maga stílusa (nekem a VSTORM is bidergett 2 személlyel, nem éreztem jól magam rajta)
És eredetileg hat dudával akartam,csak nem sikerült annyit beszerezni olcsón. Ultras,adatlapomon az Emailcímem,küldd el a pontos neved,címed,holnap csinálok egyet neked.
Na így kezdődött akkor is! Egy valaki elkezdte tekergetni a csavarokat és hirtelen mindenki úgy érezte hogy mintha valami nála sem stimmelne és hetekig más sem volt a téma minthogy miért szarabb mint eddig volt.
1et tudok Göd-ön van 1 öreg szaki vagy 40 éve karburátort javít állít be, nem kell a motort vinni csak a karbikat és úgy belövi vakon hogy ketyeg mint az óramű a motor. Van pár haver aki évek óta hozzá viszi télen és tavasszal berakják és fasza, panasz eddig nem volt rá.
Az attól függ hogy milyen karburátor van rajta,melyik országban állították forgalomba és a legfontosabb:eddig hányan értettek hozzá jobban mint a gyárban a mérnökök.
No elhoztam végre a gépet a szakitól, de valami nem százas. Kis jóindulattal rosszabb mint volt. Mondta is a gyerek hogy valamilyen oknál fogva nem tudta rendesen belőni a karburátort. Szóval alacsonyabb fordulaton faszán megy a moci, de 4000-től elkezd ledadogni, és alig akar gyorsulni. A tököm kivan az egésszel.
Azt mondta próbálta nagyobb fúvókákkal, de azzal sem pörgött rendesen. Pedig régebben, ha meghúztam a gázt 5000-nél hátracsúztam az ülésen.
Szerintetek minyavaját piszkálhatott el? Lehet kisebb fúvókákat rakott bele, és nem kap eleget a gép?
Gázra gondolkodik de előtte is csinálta de ezt a fel nem rakott légszűrőnek adtam azóta nemtudom . Nem volt még karbi szinkronon mert nem tudtam elvinni. De az hogy pöc röfre indult mikor összeraktam ez engem a mennyekbe emelt.
Ha könnyű az eleje, azt nem érzem biztonságosnak, dehát mindenkinek megvan a maga stílusa (nekem a VSTORM is bidergett 2 személlyel, nem éreztem jól magam rajta)
vegyél Gixert, és nincsen gixer, mi?
Amíg jó valami addig nem berheljük, ráérünk akkor is szerelni, ha rossz lesz
Azt mondta próbálta nagyobb fúvókákkal, de azzal sem pörgött rendesen. Pedig régebben, ha meghúztam a gázt 5000-nél hátracsúztam az ülésen.
Szerintetek minyavaját piszkálhatott el? Lehet kisebb fúvókákat rakott bele, és nem kap eleget a gép?
Ja van 4db 50-es sportszűrő, zoknival eladó