Hogy hogyan történik nem tudom elképzelni sem ,a 3 és 4 henger gyertyája /persze kívülről / vak rozsda,de olyat kell elképzelni mint amit elástak 1 évre.Még megvoltak a régiek azzal pöcc röff. Menyibe kerül 1 sor? Már nem emlékszem 5-6?
Ahogy beindult fél perc és oda a fordulatszámmérő
Érdekes, én meg pont az ősrégi boxerek utódjaiként látom bele az R1150-ig, az utána jövők már nem játszanak a szememben mint BMW.
A K sorozat külön téma, azt mint modern BMW tudom kezelni egészen a K75/K100-tól a legújabbakig.
a mai selyem-sor4-ek mellett drabális egy 2 hengeres, meg kifelé is áll oldalra, micsoda baromság... mégis megveszik, mert a tradíció nagy dolog.
A GS abszolút piacvezető... ha a BMW is elkezd csak "japán" motorokat gyártani, sztem ott a vége - ha átmenetileg sikeres is lesz.
ui: BMW-t kifizetni a jóvilágban se a 20 évesek szoktak, hanem az 50es managerek
nézd.. onnan sejtem, hogy okkal csinálták, mert a régebbiek kicsit öregesek voltak nekem is, de ez az R és az RS is annyira durván tetszik nekem, hogy csuda! Ha tetszik az ötvenéves bmw-seknek ha nem, nekünk ez a forma jön be, a BMw meg eladni akar, és nem a halál előszobájában táncoló nyugdíjas vállalkozóknak csak.
Ez már a rajongókat is megosztja... állítólag nagyon (túl?) japós...
Vizes, nincs telelever, és az a rovarfej design első lámpa, akár egy 500-as japón
De állítólag még így is elég jó.
Pénteken meg melegiben cserélem az új bmw s1200r-re, mert valszeg ezt a kawát ki kell majd heverni és a terv szerint 3 nap alatt belecsavarok a bömösbe egy 600km-t, remélem beszopott vasárnapi esőben. Nagyon várom ezt a gépet!
Ahogy beindult fél perc és oda a fordulatszámmérő
Ezér
A K sorozat külön téma, azt mint modern BMW tudom kezelni egészen a K75/K100-tól a legújabbakig.
A GS abszolút piacvezető... ha a BMW is elkezd csak "japán" motorokat gyártani, sztem ott a vége - ha átmenetileg sikeres is lesz.
ui: BMW-t kifizetni a jóvilágban se a 20 évesek szoktak, hanem az 50es managerek
Vizes, nincs telelever, és az a rovarfej design első lámpa, akár egy 500-as japón
De állítólag még így is elég jó.
Írsz is róluk valamit vagy csak kell bele a km?
Fut már az 5.évad magyarul