Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Motor? Csináltál vele valamit?
Tipushiba. 3 facsavart kell a megfelelő helyre behajtani, és megszűnik a műanyag zörgése.
Szépnek szép, csak 300-at kell hozzátenned és meg is lehet.
Nyersz -2 hengert és egy rakás Olasz temperamentumot (=ha épp működik akkor csodás, de az ritka )
Szerintem ez (a bevonat) ugyanúgy működik mint a szemüvegemen.
Az az UV sugárzásra reagál, így a szembejövők fényére nem csinál semmit. (és elég lassú is, nem a hegesztőpajzsra kell gondolni)
A kocsiban vezetéskor meg a napfényre sem mert UV szűrős a szélvédő.
A hátsó teló csere. De a szívósor mitől zörög?
Eddig igen. Zörög a szívósor, szar a hátsó teleszkóp, de szépen jön, megy. Keveset fogyaszt, és kényelmes.
Csak alacsony ide a földútra.
Toyota jól működik? Elégedettek vagytok vele?
Úgy néz ki hogy igen. Egy szinkron kell neki,és kész.
Rendben van a gèp?
szevasztok
ennyire nem sötétedik gyorsan.
Tegnap délelőtt motoroztam.
Hát az igazat megvallva nem tudom mire véljem ezt a korai meghibásodást. Hát ja. Jó szar sorozatot fogtam ki.

De nem csak nekem vannak ilyen gondjaim,mert van egy Ducatis srác itt a garázssoron,neki egy délutánt bírt ki. Én adtam neki a régiekből,hogy tudjon motorozni. A tünet ugyanaz,nem az elektródák közt szikrázott hanem a menet széle és az alsó elektróda oldalán. Pedig bolti NGK
Szerintetek ez jó lehet? Fényre sötétedő plexi... És mi van ha este belereflektoroz a szembejövő?
Viccesek ezek a gyertyák Sanyi?
Tavaly az elsőt lecseréltem mielőtt mentünk (a régi 99-es gyártás volt szinte minta nélkül) hátsót megrendeltem júniusban de addig b&szakodtak az R17-nél amíg elindultunk a tengerre. (mint azt akkor mondtam is )
Idén nem megyek lóf&szt se, szóval tökmindegy hogy mi van rajta.
Jövőre meg nem indulnék el ezekkel amik fent vannak.
Jó hát amennyit megy vele még 2 év múlva is csak cserés lesz, nem lesz az elkopva
Tavaly előtt azt mondtad, cserés.
Tavaly is azt mondtad, cserés.
Most azt mondod, idén még jó, jövőre lesz cserés.

Egész hálás kis gumi ez
Nem rosszul látod, oda kardántengely van írva. Keress fel 1 szemészt