Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Érdekes , biztos jol mutatna rajta egy eke idom ..
Sanya már megint rávett hogy "motort" vegyek.
Eddig én is úgy ismertem de szerintem itt most nem az a lényeg de a megnyugtatás érdekében itt egy kép a forgalmiról
Nem fzs ?
Belenyúlsz a távtartóba egy hosszabb rúdszerű fémizével és meg tudod ütni a túlsó csapágy belső gyűrűjét. (a távtartót kicsit arrébb lehet tolni)
Sziasztok!
FZR 1000 EXUP felnikből hogyan jönnek ki a csapágyak?
Vinném porfestetni és amúgy is cserések lennének, de csapágykihúzóval nem férek hozzá a belső távtartó miatt...
Sziasztok!

Keresek Yamaha FZ 400-as típusú motoromra hasidomot 1999-es évjáratú a gépezet de képet is csatolok hátha jobban látszik miről lenne szó.

Válaszokat előre is köszönöm!
sok nagy bálna van
pedig nagy batárnak tűnt mint te még örültem is
nem hiszem sok őr van itt most, ott fent 3 is áll lehet őket láttad
pénteken te császkáltál az épület előtt mikor dudáltam a nagy sietség közben?
Vadi új gyertya,és nem az elektródák közt szikrázott,hanem a menet széle és az alsó elektróda közt. Az is sárgás színű szikra volt. Beleraktam a régi gyertyák egyikét, és szépen megy indul ahogy kell. Az az érdekes,hogy menet közben állt le az utcánkban ahogy be akartam állni. Előtte 50km mentem tegnapi nap folyamán,tehát nem indításkor köpte be. Nem igazán értem ezt a szikra képződést.
Meg hát! Arra van kárhoztatva,hogy szétb@sszon az ideg miatta. De amíg csak ilyen dolgok vannak vele.addig nincs baj.
Meg van átkozva az a vas
Beszart az új gyújtógyertya.Alig ment még.
Már megint el akartad adni a motort?
sziasztok! Gyula boldogat!