Nem számít.
Idén arra a pár km-re még ezek is jók, jövőre meg külföldre menni úgyis veszek újakat. (addig meg ráér hirdetni 400-ért mivel tudjuk hogy mennyire szoktak összeverekedni a GTR-ekért )
Vázszám, motorszám, km óra állás, "E" jel a kip. dobon és az egész motor fényképezve (hangja nem volt érdekes) majd lassulásmérővel egy fékellenőrzés következett. (ami egy Golf 4-re volt feltéve mert az is épp vizsgázott)
Az adattáblát is keresték de közöltem hogy ezen nincs, persze nem akarták elhinni és tudatták velem hogy biztos az idomok alatt van, azért nem láttam még. (aztán lefényképezték a matricát az ülés alatt amin rajta van a mittudoménhány decibel 4500-nál )
És ennyi.
Hát nincs tolómérő a szememben (szerencsére ) csak arra emlékeztem, hogy tiszta szögletes már és akkor ugye középen már nem sok van...
Az én háccsóm is olyan: szélén 6mm, középen 3 - és ez messze nem olyan kocka, mint a tied (te mondtad, hogy kocka, legalábbis erre hivatkozva nem döntögetted a szerpentinen )
Ön lenni rosszul emlékez.
A hátsón traktorbarázda méretű minta van, a baj az hogy 2002-es gyártás. (meg hogy már elég kockás a közepe)
Az első volt ami baromi öreg és mintátlan volt de azt a tavalyi túra előtt kicseréltem egy 4 éves jómintás meceller Z6-ra amit Anditól kaptam hogy áldja meg a Jóisten a lépte nyomát örökké.
Mákos köszöni , zabál , és zabál és alszik, és alszik, még az ásítást , és a nyújtózást is kialudja.
Bikáztam rendületlenül,hát a benya az majd 1 éves .
Újra fel kell fedeznem a motor burkolat alatti részét, mert vagy 6 éve nem láttam a karbi sor alján találtam csavarokat amiket ha meglazítok folyik a benya ,ebből gondolom h a ház tele, és a tekertetések után a kipun is érződik a benzingőz.
A kevék menyiség állító csavart viszont elfelejtettem h hol van , és mennyire kell kitekerni de ma ismét neki ugrok.
Lehet utánna kötöm a szuzukinak
Idén arra a pár km-re még ezek is jók, jövőre meg külföldre menni úgyis veszek újakat. (addig meg ráér hirdetni 400-ért mivel tudjuk hogy mennyire szoktak összeverekedni a GTR-ekért
Az adattáblát is keresték de közöltem hogy ezen nincs, persze nem akarták elhinni és tudatták velem hogy biztos az idomok alatt van, azért nem láttam még. (aztán lefényképezték a matricát az ülés alatt amin rajta van a mittudoménhány decibel 4500-nál
És ennyi.
Az én háccsóm is olyan: szélén 6mm, középen 3 - és ez messze nem olyan kocka, mint a tied (te mondtad, hogy kocka, legalábbis erre hivatkozva nem döntögetted a szerpentinen
A hátsón traktorbarázda méretű minta van, a baj az hogy 2002-es gyártás. (meg hogy már elég kockás a közepe)
Az első volt ami baromi öreg és mintátlan volt de azt a tavalyi túra előtt kicseréltem egy 4 éves jómintás meceller Z6-ra amit Anditól kaptam hogy áldja meg a Jóisten a lépte nyomát örökké.
Bikáztam rendületlenül,hát a benya az majd 1 éves
Újra fel kell fedeznem a motor burkolat alatti részét, mert vagy 6 éve nem láttam
A kevék menyiség állító csavart viszont elfelejtettem h hol van , és mennyire kell kitekerni
Lehet utánna kötöm a szuzukinak
Az én motoromat elzavarták jó 1mm-el