Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok off
Textilbakelitet keresek a közelben. Ha esetleg valakinek van vagy tudja hol kapok kérem jelezze. Köszönöm

A jobb egybe találsz szerszámot a lámpák eltávolításához. Van egy lemez az egész lámpák felett, amin a motortér zárja is van... Az 1-1 csavarral csatlakozik a sárvédők belső csavarjához. Ha azokat kiveszed, és a lemezt megfeszíted felfelé, sokkal könnyebben csusszan ki a lámpa a helyéről.
Hát akkor az elment volna olaj nélkül mert papsziget óta nem ittam
Mikor azt mondtam h ragaszd fel a löksit. Akkor még nem gondoltam hogy ide fog kerülni az autód
Akkor töltöttél mindig utána mikor be voltál baszva,ezért nem emlékszel
itt nincs víz
Na megvan a hiba oka a dióda akármi nem adja át a cuccot. Tüskés szurkálós keresővel megtaláltam be még megy de a sárgából már nem jön ki ha sárgát testelem akkor működi a start gombról a Bélus ha nem testelem akkor nem.

Van valakinek ilyen dióda sor eladó.
A Fabia is azt csinálta. Az olajszint okés volt. Amit olajat fogyasztott pótolta vízből.
Ábri ha hívhatlak jelezd pls már nem tudom mi a fasz lehet.
Szasztok

Az hogy van 6300nál olajcserét csináltam.3l ki 3l be
Szinte nincs is olajfogyasztás
Napos időt mindenkinek
jó reggelt!
Józsi úr,
még lehet rajta segíteni
szép estét mindenkinek!
ez nem kimondottan a mi zenénk, de a fiam játszik benne
http://youtu.be/X8VEXjz_82M
Én egy kicsit kerekítettem volna az idom alját de így sem rossz.
Na még 1. belefér.

Egészségetekre!
Az üres dobozokat nem a hűtőbe tartjuk.
Meg sem hivtok a buliba?
egészségetekre !
Nálunk nagyon meleg van a lakásban. 3. emelet középen. Egész télen le van csavarva a radiátor,nem fűtünk csak a fürdőben. Augusztusban 90-120 ezer közt kapunk vissza a fűtésből. Télen havi 18 nyáron 5 a fűtés.

Meg amúgy így kényelmes.