Nem tudok hozzászólást írni, nem tudom miért. mindig 404-es hibával dob vissza... Az előző "sziasztokot!" viszont elküldte. Nem tudom, elküldi-e most ezt. Mivel már háromszor kitörölte a rizsát amit írtam, csak a lényeget kérdezem: kuplung kéne, honnan és milyet ajánlotok? (FZR 600 3HE 91) üdv
Ha holnap elmegyek, az kb. 140 km-es karika lesz, csak fosok, hogy hazafelé hidegem lesz ahogy megy le a nap, gyorsan hűl még az idő... csak nyári Cordurám van.
Akkor én többet mentem, mert vagy 10-et Holnap lehet, lenézek Szegedre erre a nagy banzájra.
Vettem tegnap egy vákum mérőt (tudtátok, hogy egy átlagosan fejlett humanoid 0,85-el tud szívni? ) meg van csinálva a szinkron, holnap beleteszem ezt a Xado izét, és kész is a tavaszi nagyszerviz!
Ha a csavart beledugod a szembe akkor látni fogod hogy elég "lazán" illeszkedik, így van mellette annyi hely hogy a folyadék eltaláljon mellette. Mivel itt nagyon kis mennyiségű folyadék (pár ml) mozog fékezéskor a rendszerben ezért nincs jelentősége hogy mekkora helyet hagysz neki.
Szerintem felesleges bármit is csinálni vele.
Kellene nekem egy kis vélemény,tegnap megvettem a hosszabb fékcsöveket a fékhez és a kuplunghoz 4e/db,de egy valamit nem néztem,hogy ezek a hornyok nincsenek benne gondolom sokat befolyásol a fék erőben,,mert ha igen arra gondoltam a átfolyó csavarba 1-es flex koronggal,csinálnék egy hornyot óvatosan,hogy nagyobb helye legyen a fékolajnak.
Vettem tegnap egy vákum mérőt (tudtátok, hogy egy átlagosan fejlett humanoid 0,85-el tud szívni?
Szerintem felesleges bármit is csinálni vele.
Na, majd még eldöntöm, melyikre megyek, az időtől is függ