Hülye volt a tulaj, azt kellett volna mondania, hogy ő mindig így szokta tartósítani, fogalma se volt róla, hogy valaki beleiszik
Egyébként sajna ez a törvény, a tulajdonjog az szerzett jog, az élethez való jog meg alapjog, és az erősebb
Ez van, de ezt tudva kell védekezni, pl. miután agyonverted ásóval, a kezébe kell adni egy kést - akkor minden OK
Ilyen b&szki a mesében sincs de Magyarországon persze van.
(a bíróság megkérdőjelezi a korrekt igazságszolgáltatást amiben megdöglött az a mocskos patkány?)
Adalék témában nálam ez a kísérlet az a pont (láttam többször élőben is) ahol mindig megdől a "nem szabad belerakni mert nem érnek semmit, sőt egyenesen tönkreteszi a gyárilag precízen összeállított olaj kényes egyensúlyát és ezzel a motort is" elmélet, mert eddig még nekem senki sem tudta megmagyarázni hogy akkor az itt látott eredmény tulajdonképpen miért is nem jó. (persze mindenféle ökörséget azért össze szoktak hordani )
Kihoztam a GTR-t és fordultam vele egyet. (holnap azzal megyek oktatásra)
Ma rászántam magam hogy kicseréljem a pözsón a hátsó dobot.
Addig jutottam hogy megnéztem, aztán hívtam a kip.szervizt mert a csőből is ki kell cserélni egy 80 centis darabot, meg ha már ott van akkor a felxicsövet is. (holnapra kész, 32e Ft )
Pl. ezen a lapon részletesen kifejtik hogy miért nem javasolt adalékokat önteni az olajba. (mindegyik lap alján ott van hogy ezt a sok hasznos dolgot - Varga István, www.mazda-auto.hu -
Színes betűs kiegészítés: - Geree - osztotta meg velünk, tehát ezek nem légből kapott dolgok )
Józsi nekem van egy fölösleges,annyi hiányosságal,hogy a fej amit a pisztolyba teszel az nincs meg hozzá! ha tudsz olyat szerezni a gépet szivesen neked adom!
Jól hangzana de sajna a piros akció felirat eltűnt a nagy 19900 aljáról és apám megerősített ma reggel a 16990-ről mert ő is nézegette még a múlt héten.
Már a nevezésem is rendezve van. Most vasárnap Komlón lesz egy rövid verseny,majd május 26.-án Pécs-Orfű félmaraton,Június 12 Döke félmaraton Komlón. -ezek tuti biztos. A többit még meglátjuk.
elment wc re és a kocsikulcs az autójába leálltunk a patakhoz vele kb 200m.
Jön vissza a hol a kocsi elálltunk vele mert útba volt
Elmagyaráztam neki az alapvető tiszteletről alkotott véleményem más tulajdonával kapcsolatban.
Kisebb balhé lett volna ha felhívnak fél5 kor, hogy figyú útba van a motorod told már odébb, mint hogy arra kelek szól az Andi hogy kitolták az udvarra a motorod.....
Nem valószínű, hogy tényleg 17 volt. Szerintem valami más táblácskája volt mellette. Amúgy írtad ezt a magasnyomásút itt, meghogy 17, ezért elmentem megnézni tegnap délután, mert rájöttem jó lenne. Az előző cca. 2 éve tönkrement. Van még plusz tömlőm, forgókefém, vegyszeres tartályom pisztollyal. Végülis vettem én is egyet. 20ért nem olyan sok. (automata autómosóra szoktam költeni alkalmanként 1000 Ft- ot) 2 évnyi mosás árából megvan. Ráadásul a Fabia lökhárítójáról a gittet az kapta le. Ezt nem tesz kárt elvileg.
Egy akkus fúró fog még kelleni. Az intersparos kezdi megadni magàt. Nade 2 éves már szerencsétlen.
Egyébként sajna ez a törvény, a tulajdonjog az szerzett jog, az élethez való jog meg alapjog, és az erősebb
Ez van, de ezt tudva kell védekezni, pl. miután agyonverted ásóval, a kezébe kell adni egy kést - akkor minden OK
Turbó utáni hűtőt szereztél már? Jön a nyár... még ha semmit se csinálsz a vezérlésnek, akkor is jobb lesz hűs lufttal
(a bíróság megkérdőjelezi a korrekt igazságszolgáltatást amiben megdöglött az a mocskos patkány?)
Ma rászántam magam hogy kicseréljem a pözsón a hátsó dobot.
Addig jutottam hogy megnéztem, aztán hívtam a kip.szervizt mert a csőből is ki kell cserélni egy 80 centis darabot, meg ha már ott van akkor a felxicsövet is. (holnapra kész, 32e Ft )
http://youtu.be/muIycLgqBLY
Színes betűs kiegészítés: - Geree - osztotta meg velünk, tehát ezek nem légből kapott dolgok )
Szóval ha ezt még tegnap mondjátok.......
Már a nevezésem is rendezve van. Most vasárnap Komlón lesz egy rövid verseny,majd május 26.-án Pécs-Orfű félmaraton,Június 12 Döke félmaraton Komlón. -ezek tuti biztos. A többit még meglátjuk.
elment wc re és a kocsikulcs az autójába leálltunk a patakhoz vele kb 200m.
Jön vissza a hol a kocsi elálltunk vele mert útba volt
Elmagyaráztam neki az alapvető tiszteletről alkotott véleményem más tulajdonával kapcsolatban.
Kisebb balhé lett volna ha felhívnak fél5 kor, hogy figyú útba van a motorod told már odébb, mint hogy arra kelek szól az Andi hogy kitolták az udvarra a motorod.....
Egy akkus fúró fog még kelleni. Az intersparos kezdi megadni magàt. Nade 2 éves már szerencsétlen.