Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

RAIN DANCE

Hazudnak lópikula sem volt....
Mindjárt viszem a GTR-t műszakira. Remélem addigra elkezd esni.
Nem azért veszem le a polcról hogy összetevőnként analizáljam hanem azért mert jó íze van.
Apám bora igazi szőlőből van amire azt mondják hogy jó, de pl. én mégsem szeretem. (nem elég édes )

Csak visszafelé kell számolni: 550 a bor, ugye. Ebből 110 csak az adók, levonva még a kisker-nagyker árrést, 340 Ft körül járunk. Lejön a palack ára, maga a gyártás költsége, a bérek, stb, meg Varga barátunk haszna, kijön, kb. 100-150 Ft, ami a bor ára... szted mennyi és milyen szőlő van benne?
Ennél szinte drágább az üdítő is, ami műanyag aromákkal ízesített szódavíz...

De azért Egészégedre!
Én ezt a cukorrépa lét ismerem Vargától nagyon finom nekem ízlik.
Örülök hogy mindig számíthatok egy őszinte kritikusra.
Az "Aranymetszés" szériájuk, az a jó, az is olcsó (már a minőségéhez képest, azt az 1100 körüli pénzt nagyon megéri)
Varga Vegyi Művek
Magyar éghajlaton nem lesz édes a vörös bor - viszont a cukorrépa megterem azt bele lehet tenni

Amúgy a Varga iható kategória
Jó éjt!
Teázok.
Egészségedre!

Én is innék valamit,de nincs itthon semmi. Vagyis van. A Vicus pálinkája,de az meg nem kell. Erős mint az állat.
Asszem ma már nem megyek sehova. (link kibontása következik)
Akksi fel van töltve rendesen? (ha nem elég fitt akkor van szikra de karcsú az induláshoz)
Úszóházak felteltek? (benzin nem penészes a tankban?)
Mákos megvan még?
Az állásban sem ment tönkre?
Vagy még akár itt is.
Most nézem h tudok nagyon piri pénzből tartósan szívócsonkokat felújítani ( 6 év, és hibátlan )
Azt biztosan kijelenthetem hogy egy VFR-hez (főleg a belpiacoshoz) sokkal drágábban és kevésbé találsz akár új vagy bontott cuccokat mint egy FZR-hez.
A legtöbb alkatrészkeresőben meg sem említik a 250/400-as sportgépeket, ha meg igen akkor lényegesen kevesebb cucc van hozzájuk mint az európába(is) szánt modellekhez. (600/750/1000/1100)
De ha gondolod (és kicsit megy az angol) akkor nézz szét pl: itt.
Köszönöm a válaszokat és a felvilágosítást.
Több embertől hallottam és ismerősömnek az van. Ő a sajátját is kibelezte mikor szelepet állított megnézte a dugókat csapágyakat, szóval segítségem lenne a szervizben csak ugye az alkatrész utánpótlás foglalkoztat engem is leginkább. Pénzem sajnos most nem sok van a motort meg most kezdtem el hirdetni de akkor jogsi is kellene és akkor az már jobban zsebbe nyúlós.
Ja igen. Látom már bocsi.
Sanyám a kolléga még fiatal, te (meg én) már nem annyira.