Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szépen nézhetsz ki rajta
Kis seggbosszantó
Na jó! Szopok vele rendesen. De legalább az innyektorfej nem szarakodik.

Basszus! Akkora kupi van nálunk a városban! Aknafedlapokat javítanak.

Már mennem is kell. Majd este benézek.
Na így értem
"Én a Frézivel a tizedét sem" SANYA!
há biztos lüketni kő neki mint amikor a csájé markolja a kóbászt így biztos megérted
Mi van mááá ? Hát nem fogdostam én eddig egyszer sem van mit fogdosnom
A kko?
Ha fogom az ac csövét járó motornál kell olyan 1-2 másodpercenként lüktetést éreznem, vagy ez annak a jele h levegőt is szív valahol?
Belebuzultam ebbe a motorba megint a festés meg nem halad
Ja! És idén még a gumikat is felpumpáltam!
Nem vennék Ducati-t,látom mennyit szopik a srác vele. Én a Frézivel a tizedét sem. Egyszerűen tetszik ez az st.
Megyek vissza dolgozni.
Jobbulást!
Nem gyógyítható, és hullámzó a dolog. Most szarabb. Majd lesz később jobb.
Hogy a rozsdától nem ment vagy a rásült kátránytól azt nem próbáltam ki.Viszont ismét megcsapott a benzingőz,ahogy beindult azonnali felbuzdulás kapott el , és merengtem azon h miért is van a sarokba lebaszva a gép mikor ezerrel süt a nap.
Egy óra múlva már vettem is egy másik utas bukót a régi helyett
Akinek R1150 utáni boxere lenne és fiatalnak akarna látszani? ......Nem, olyat nem ismerek.
Aki szintén úgy látja hogy az R1150-ig még BMW volt a BMW és érti az igazi lényegét, a boxerség igazi esszenciáját? Olyat ismerek.
Tán ismersz ilyet?
Ebből is látszik hogy nem vagyok öreg. (egyébként csak fiatalnak akarnak látszani )
Emlékszem hogy tavaly már egész jól voltál, azóta romlott a helyzet vagy csak még nem vagy elég jól?
Nem hinném hogy az NGK csapata adta volna fel a minőségre való törekvést, hogy dögölne meg az összes hamisító.
Akkor csak beigazolódik hogy gyertyát max. 5 ezrenként vagy fél év állás után cserélni kell. (ha nem ment akkor is)
Akkor nem csak a kezed. Az egész Thomas.
Ez a rozsdi nem csak úgy ott van , ez lemezes