Nagy buli lesz,eddig a főtérről még soha nem indultunk!Ez az első idei gurulás,a megyéből szinte mindenhonnan jönnek.
http://www.fmp-motorosok.hu/esemenyek/details/166-fmp-szezonnyito-motoros-felvonulas
Pözsó kip.rendszer kész, el is csendesedett a lelkem. (a hátsó dob olyan volt hogy letéve a betonra csak rátapostam és szó szerint összeroppant mint egy darab száraz kenyér, belül is teljesen megszűnt már fémnek lenni)
A katalizátort és egy méteres csődarabot kivéve minden kicserélődött. (mindenestől 47e volt)
Örömteli fejlemény hogy megszűnt az induláskori rángatózás mivel a flexicső is új lett. (szanaszét álltak mát belőle a drótszálak és itt-ott már elég kormos volt)
Más: tegnap megtankoltam a GTR-t és fordultam vele egyet, mivel ma azzal kellett mennem. Reggel kis híján elkéstem a disznó miatt mert úgy kellett rábeszélni hogy egyesbe rakva ne álljon már le azonnal. (kuplungkapcsolónál meg kellett mozgatni a csatlakozót és jó lett)
Reggel néztem 4 fok volt, ennek ellenére a farmer-széldzsekiben sem fáztam. (a hátsó gumi viszont már annyira szögletes hogy instabil mint a barom, mindenképpen kuka)
Kedden megy műszakira. (jó helyre ahol nem fékpadon mérnek )
Jó dolog japán motorokhoz is szokott lenni cucc. Majd csinálj sok fényképet. Ha kocsival mész akkor érdemesebb 8-9 fele odaérni mert később nem nagyon lesz parkoló. Motorral beengednek a börze területére ott lehet parkolni.
Itt van a faluban nálunk egy állatorvos, igen jól megy sora, és akkor enyhén fogalmaztam Ő egy mozdonyszőkékkel sűrűn lakott városrészben lakik-rendel.
Amellett szenvedélyes kutyás, van neki 4 kuvasza, mind hordja versenyekre, tele a vitrinje kupákkal. A kutyák akkorák, mint egy kisebb medve
A manus azt terjesztette, hogy ő bizony nem használ riasztót, nem hív rendőrt, de a kutyák rendelési időn kívül szabadon vannak...
Szokott a környéken lenni pár lopás, betörés, nála még sose volt
Oké, de ha a mocskos féreg átmászik a kerítésemen, felnyomja a pincém és elvisz 3 borosüveget amiben fagyálló van, akkor ne én legyek már a hibás! Az én szememben amikor átlépte a kerítésemet, onnantól egyértelműen az a tetű a felelős mindenért. (jobb helyeken még az okozott kárt is megfizettetik a családjával )
Azt teszek a hordómba mait akarok, és ha valami görény lenyúlja és felfordul az vessen magára. Persze nyilván nem azért tettem fagyállót a borba mert ártani akartam másnak (dehogynem ) hanem azért mert megromlott és gondoltam hogy az majd fertőtleníti.
http://www.fmp-motorosok.hu/esemenyek/details/166-fmp-szezonnyito-motoros-felvonulas
Pözsó kip.rendszer kész, el is csendesedett a lelkem. (a hátsó dob olyan volt hogy letéve a betonra csak rátapostam és szó szerint összeroppant mint egy darab száraz kenyér, belül is teljesen megszűnt már fémnek lenni)
A katalizátort és egy méteres csődarabot kivéve minden kicserélődött. (mindenestől 47e volt)
Örömteli fejlemény hogy megszűnt az induláskori rángatózás mivel a flexicső is új lett. (szanaszét álltak mát belőle a drótszálak és itt-ott már elég kormos volt)
Más: tegnap megtankoltam a GTR-t és fordultam vele egyet, mivel ma azzal kellett mennem. Reggel kis híján elkéstem a disznó miatt mert úgy kellett rábeszélni hogy egyesbe rakva ne álljon már le azonnal.
Reggel néztem 4 fok volt, ennek ellenére a farmer-széldzsekiben sem fáztam. (a hátsó gumi viszont már annyira szögletes hogy instabil mint a barom, mindenképpen kuka)
Kedden megy műszakira. (jó helyre ahol nem fékpadon mérnek
Mennék én is !
Zsoltinak Boldog névnapot
Amellett szenvedélyes kutyás, van neki 4 kuvasza, mind hordja versenyekre, tele a vitrinje kupákkal. A kutyák akkorák, mint egy kisebb medve
A manus azt terjesztette, hogy ő bizony nem használ riasztót, nem hív rendőrt, de a kutyák rendelési időn kívül szabadon vannak...
Szokott a környéken lenni pár lopás, betörés, nála még sose volt
Ha nem megy el ,lebótoljuk mert nekem is beállt a motorja
Garantáltan nem fog fogyni sem a megybor,sem a cucc az udvarból.
Azt teszek a hordómba mait akarok, és ha valami görény lenyúlja és felfordul az vessen magára. Persze nyilván nem azért tettem fagyállót a borba mert ártani akartam másnak (dehogynem