Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt,kellemes hétvégét Mindenkinek!
Az én hátsóm is cserés lesz idén,féloldalra van már kopva.
Nagy buli lesz,eddig a főtérről még soha nem indultunk!Ez az első idei gurulás,a megyéből szinte mindenhonnan jönnek.
http://www.fmp-motorosok.hu/esemenyek/details/166-fmp-szezonnyito-motoros-felvonulas

Pözsó kip.rendszer kész, el is csendesedett a lelkem. (a hátsó dob olyan volt hogy letéve a betonra csak rátapostam és szó szerint összeroppant mint egy darab száraz kenyér, belül is teljesen megszűnt már fémnek lenni)
A katalizátort és egy méteres csődarabot kivéve minden kicserélődött. (mindenestől 47e volt)
Örömteli fejlemény hogy megszűnt az induláskori rángatózás mivel a flexicső is új lett. (szanaszét álltak mát belőle a drótszálak és itt-ott már elég kormos volt)
Más: tegnap megtankoltam a GTR-t és fordultam vele egyet, mivel ma azzal kellett mennem. Reggel kis híján elkéstem a disznó miatt mert úgy kellett rábeszélni hogy egyesbe rakva ne álljon már le azonnal. (kuplungkapcsolónál meg kellett mozgatni a csatlakozót és jó lett)
Reggel néztem 4 fok volt, ennek ellenére a farmer-széldzsekiben sem fáztam. (a hátsó gumi viszont már annyira szögletes hogy instabil mint a barom, mindenképpen kuka)
Kedden megy műszakira. (jó helyre ahol nem fékpadon mérnek )
Gyula erröl a vasárnapi szezonnyitórol nem tudsz véletlenül valamit? Gondolkodok,hogy lemegyünk asszonyal!
szia Feribácsi! ha nem jön közbe semmi akkor kinézünk miklósra!
Hova mész börzére ?

Mennék én is !
Minden
Zsoltinak Boldog névnapot
olyan 7körül gondoltam menni!
HA lesz parkolóhely
Jó dolog japán motorokhoz is szokott lenni cucc. Majd csinálj sok fényképet. Ha kocsival mész akkor érdemesebb 8-9 fele odaérni mert később nem nagyon lesz parkoló. Motorral beengednek a börze területére ott lehet parkolni.
rendben köszönöm! most megyek elöször ki! igazábol kiváncsiságbol!
Ha venni akarsz valami különleges dolgot akkor reggel 5-6. Ha csak nézelődsz akkor délelőtt 9-10 fele ráérsz.
Bódóg Zsótit
sziasztok! srácok a börzére hány óra körül érdemes kimenni?
Itt van a faluban nálunk egy állatorvos, igen jól megy sora, és akkor enyhén fogalmaztam Ő egy mozdonyszőkékkel sűrűn lakott városrészben lakik-rendel.
Amellett szenvedélyes kutyás, van neki 4 kuvasza, mind hordja versenyekre, tele a vitrinje kupákkal. A kutyák akkorák, mint egy kisebb medve
A manus azt terjesztette, hogy ő bizony nem használ riasztót, nem hív rendőrt, de a kutyák rendelési időn kívül szabadon vannak...
Szokott a környéken lenni pár lopás, betörés, nála még sose volt
Köszi mindenki jól van és itthon vagyok
szia feribácsi! jól van,megoldjuk! amugy jól vagytok?
Hali Robesz
Ha nem megy el ,lebótoljuk mert nekem is beállt a motorja
Várom a Vicust haza. Ma jönnek valamikor késő este. Lent voltak Sarajevoba,szakmai napokon.
Kell egy jó képességű kutyus,és a kapura legyen kiírva:Harapós kutya.

Garantáltan nem fog fogyni sem a megybor,sem a cucc az udvarból.
Oké, de ha a mocskos féreg átmászik a kerítésemen, felnyomja a pincém és elvisz 3 borosüveget amiben fagyálló van, akkor ne én legyek már a hibás! Az én szememben amikor átlépte a kerítésemet, onnantól egyértelműen az a tetű a felelős mindenért. (jobb helyeken még az okozott kárt is megfizettetik a családjával )
Azt teszek a hordómba mait akarok, és ha valami görény lenyúlja és felfordul az vessen magára. Persze nyilván nem azért tettem fagyállót a borba mert ártani akartam másnak (dehogynem ) hanem azért mert megromlott és gondoltam hogy az majd fertőtleníti.
Már az ősszel megvolt csövestől, csak fel kéne valamikor tenni.
Sajnos papírok nélkülivel nem érek sokat, másrészt a hitelkifizetés után lesz esedékes egy régebbi vas.