ecsém... Értem én, hogy Ti délebbre laktok, de hogy te mindig félmeztelen vagy (vagy teljesen) mikor iszol, há ennyire tán nincs meleg.
Vagy ilyen nudis family vagytok?
Ez itt a 80-as évek ős FZ-FZR-ek fóruma. (Thomas bekevert anno )
A Fazer egy jóval újabb generáció, ezekből alakult ki de nagyon kevés a hasonlóság közöttük.
Áh igen, köszönöm, ezt néztem alapból, de csöppet el vagyok kavarodva a típusok között, melyik az Fazer és melyik nem :) vagy mind Fazer, ami F-el kezdődik? :)
Sziasztok! Tegnap lettem boldog apukája egy 210Kg-s jövevénynek, első motor, FZS600, nagy az öröm. Körbenéznék, hol találok hozzáértő szerelőt, klubot, fórumot a gondozáshoz... tudtok segíteni?
Ha tavaly üzem közben is volt ez, az más.
Egy tisztítás esetleg ráférhet de ha van a rendszerben a benzinpumpa ELŐTT jó minőségű (nem az a pici sz&r) benzinszűrő akkor nemigen kerülhet kosz a karburátorokba.
A csavarokat 3 fordulatra tekerd ki és jó lesz.
kösz, csak az a furcsa ,hogy tavaly nyárvégén elkezdte csinálni ,mostlenne ráidöm átnézni.sajnos azalapjáraticsavarokat betekertem ,ésnem emlékszem ,mennyitkell kifele,2-2.5?sajnos a havertmeg most bombázta el egyautó ,telerakták csavarokkal ö pedigérti, mondta majdha járogipszeslesz talán.
Igen sanyám, az is.
Másrészt a szelídebb vezérlési idők miatt az alsó fordulatszám tartományban érzi jobban magát a blokk, éppen ezért lent van egyenletes alapjárat és nagyobb nyomaték (ezért hiába nagyon hosszú a 6. fokozat, 40-nel is gond nélkül lehet vele gurulni a városban és visszaváltás nélkül onnan is szépen gyorsul, nem kell váltogatni)
Viszont ennek az az ára hogy nincs 8e-től tűzijáték, fent nem szabadulnak el a lovak hanem csak egyenletesen forog tovább. (de fent nem érzi magát igazán jól, 7e fölé nem nagyon érdemes forgatni bár elmegy 10e-ig)
Azért ilyen mert az állásban törvényszerűen kiszáradnak és felkeményednek a gumimembránok. Amíg fel nem puhulnak a benzintől addig a súberek nem mozognak olyan "szabadon" mint rendesen és ezt érzed most.
Kell neki pár km és egy kis idő és újra a régi lesz, ne tekergess el semmit.
Vagy ilyen nudis family vagytok?