Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt.

Szerintetek mit kapott az az ember aki neki áll tologatni a motorom mert útba van
Vesztettem 8,5L benzin árát.
Kérdezem a nyuszkót az ügyfélszolgálati pultban hogy: én vagyok a hülye vagy ez tegnap még tényleg 16990 Ft volt?
"lehetséges mert ma reggeltől akciót váltottunk"
Bassz&meg tényleg eltűnt a nagy tábla aljáról az akció felirat.
És tegnap még le is vettem a bal szélsőt de visszatettem, mondván hogy utánanézek azért, nehogy hülyeséget vegyek.
na mi? el akarod mondani?
Néztem én is, ez az egyik amit ajánlanék neki.
Tudom de azzal ugyanez a helyzet.
Ha kevés pénzből akarsz is tenni valamit, meg nem is, akkor vegyél bele egy ilyet.(nekem is ilyen van a GTR-ben de nem tudok mondani semmi különlegeset)
Hali Gyulus.
Sajna nincs már olyan a raktáramban ,
Valami bontót kel nézni!
Hali mindenkinek
Halló! Elég jó ár érték arányban: olajjjj

Nekem a enyémhez bevált.
Szép estét mindenkinek
2 órát csak vissza olvastam
ágyas szilva jó adalék nyakolaj
Adalékra gondoltam olajhoz
Ami kis 2-3 decis kiszerelésben van.
Nem szeretek olajtémában javasolni mert az mindig vallás kérdése.
Itt van pl. a haverom ZX9-ese, olajtémában nincs képben így nem ért hozzá és rám bízta hogy válasszak bele valamilyet.
Vannak azok amiket én magamnak simán beleraknék, viszont ha meg egy szervizt kérdezne az kizárólag fullszintetikus 10w40/50/60-ast javasolna aminek 3e Ft-nál kezdődik az alja. Az olajcégek olajválasztói többnyire szintén a "legjobbat" ajánlják, én viszont tudni vélem hogy a sanyimódhoz felesleges extrém teljesítményű olajat venni bele.
Pénze épp lenne rá de nem akarok feleslegesen megvetetni olyat amit tudom hogy nem fog kihasználni.
Szóval nem egyszerű ez.
Hogy én erre nem gondoltam.......
Mindenképpen benzint.
Még nem rohantam el, bízom benne hogy péntekig kitart a készlet mert most külön azért nem szándékozom autózni. (bár ha elmegyek az asszonyért akkor előtte éppen beleférne )
Mien revitalizálóról van szó?Én is tennék bele valamit.Mit javasolsz?
Na, megvetted a karcert?
Ma volt mit visszaolvasni
Van itt élet
Sziasztok!