Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ejj ha de Japán márkaszerviz gondolkodásúak lettünk.
Nem mert nem azt találták ki oda, ha réz akkor legyen réz, úgyis szét kell szedni ha pasztázni akarom akkor is. Akkor már mehet a réz is alá.
Szerintetek Kawa ZX9R-be milyen olajat tegyek?
A srác sanya x 1,3 módban használja a gépet évi ~2e km-en. (tavaly vette és azóta egyszer már ment vele pár pillanatig 200-al )
Tömítő pasztáról nem hallottál még, gondolom.
Fúú tegnap körforgóba 2 személlyel mentem 1 nagy kört és kárcótam a talajt a lábtartóval amit kaptam azt nem tettem zsebre
Réztömítés? Ami alul van az inbuszcsavar alatt?
A telóba alul a réztömítés elszállt és nem tudom mekkorát vegyek oda. Ha kiszedem nem tudok menni.
(persze csak elméleti síkon kérdezem )
Mi a baj vele?
Csöpögtesse ott az olajat ne itt
Nem baj el áll ott nálad
A hétvégén egy ZX9R-t hoznak úgyhogy mostanában nem érek rá.
Jo akkor megyek a buszgarazsba fzr alkatreszert
Jó is lesz hogy veszel mert jövőhéten viszem a motort hozzád, és a hosszú poros út után csak nem nyúlsz a koszos motorhoz szerelés előtt.
Nem tudom talán bkk garázsba vagy volánnál nekem 1 buszos haver hozott anno
Ez sztem 1kutya kb. Az én félém csak az eszencia, azér csak 27ml. Azt írták, ez a legújabb...
Majd a fogyi mérésnél kiderül, eléggé pár decin belül szokott lenni az átlagom. Ez a tank kimegy 100 km múlva, utána egy teletankos mérés, addigra már látszódnia kéne a cucc hatásának.

Ui: sosem voltam nagy híve az ilyen prémium üzemanyagoknak... nem érzékeltem semmit. Aztán legutóbb előtti tankolásnál ÖMW hiperszuper gázolaj került bele, és 6 literre jöttem ki, a szokott 6,4-6,5 helyett (bár volt benne 200 km pálya meg 600 országút, a többi a tökörészés, kb. 900-950-et mérek mindig)
Most lehet, csinálok még 1 próbát.
Köszi szépen, akkor veszek egyet.
Akkor kérek egy linket is hol kapok,kosz
van! de itt jól leírják: http://m.edigital.hu/Magasnyom...
Nem hanem a tank alatt a légszűrő és a karbi között 4 éve
Az van a tankodban is?
ikarus vízcső 54mm-es
Van neki mosószer felszívó csöve? (arról sehol sem látok infót)