Tök jó, hogy pár gombnyomással terheléshez lehet állítani a futóművet, ugyanígy a motorkarakterisztikát. Markolatfűtés alap, kurva jó a kulcsnélküli indítás is! Fenyérzékelő a muszerfalban, sötétben kedvezőbb inverz kijelzésre vált. Boxerhez képest rettentően megy!
Voltama motoros napon.
A rendőrök jól kenik a szlalomot az 1200RT-kkel megfordul kb. egy 4m-es körön... tök teccett az RT-ben, hogy alig van hangja, csak suhan, és közbe meg megy azért szépen.
Voltak kint 125-ös 2T Apriliák, versenyeznek velük, szóval nem utcaiak... rögtönöztek egy gyorsulásit, egy 400-as fazert símán lenyomtak, egy 1400 GTR-t is (de ott fax volt a sofőr, mert elkapart) aztán az ucsó körben a yard állt ki vele 1200RT-vel, és ő viszont lenyomta a kis tücsköt
Volt KRESZ teszt, lehetett tölteni. 2. lettem, nyertem kb. 10eFt cuccot (15-ből 14 jó, egy egyszerűt elbaxtam viszont enyém volt a legjobb idő is)
http://youtu.be/Z_zw8h4epQM
Mit szólnál egy RT-hez? (az új vizeshez)
A rendőrök jól kenik a szlalomot az 1200RT-kkel
Voltak kint 125-ös 2T Apriliák, versenyeznek velük, szóval nem utcaiak... rögtönöztek egy gyorsulásit, egy 400-as fazert símán lenyomtak, egy 1400 GTR-t is (de ott fax volt a sofőr, mert elkapart) aztán az ucsó körben a yard állt ki vele 1200RT-vel, és ő viszont lenyomta a kis tücsköt
Volt KRESZ teszt, lehetett tölteni. 2. lettem, nyertem kb. 10eFt cuccot
Más embernek meg fizetnie kell, hogy béjemvézhessen