Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már egy párszor felajánlottam hogy próbáld ki a GTR-t és egyből világos lesz.
Szép lett nagyon Te csináltad?
Jó reggelt Pupu szaktárs és mindenkinek.
a plexi elkészült!
És irreálisan drága lett tavaly óta.
Én megtartanám. Tetszik,csak nem sérülésmentes,mert lecsóra volt törve ha jól rémlik. Egyébként elképzelni sem tudom mi bűne lehet?
szép napot!
Szép napot mindenkinek
3. arty ász 1 nap alatt
Ezt a szerencsétlent már hányadszorra adják-veszik de senki sem akarja megtartani.
Bezizzentettem én is ma a motor mentem egy kis kört, de jó volt. Imádom ezt a gépet.
Nem fáj visszaülni. Nagyon szeretem, jó vele járni! Nem fáfájdul meg rajta semmim, véd mindentől, egyszerűen jó.
Az max a zenével több mint ez.
Milyen lesz visszaülni robogóra azért ez a vas eléggé hi-technek tűnik, persze tudom, fúj rajta a szél
Mit szólnál egy RT-hez? (az új vizeshez)
A hagyományos motorok mellett olyan vezetni, mint egyes golf után hetest.
Elektronikus gázkar= nulla holtjáték! Nincs az a fos bovdenes lötyögés. A tempomat meg autópályán egy isten!
Kipörgésgátló meg elképesztő... kavicsos homokon is az út szélén olyat indult!
Tök jó, hogy pár gombnyomással terheléshez lehet állítani a futóművet, ugyanígy a motorkarakterisztikát. Markolatfűtés alap, kurva jó a kulcsnélküli indítás is! Fenyérzékelő a muszerfalban, sötétben kedvezőbb inverz kijelzésre vált. Boxerhez képest rettentően megy!
Voltama motoros napon.
A rendőrök jól kenik a szlalomot az 1200RT-kkel megfordul kb. egy 4m-es körön... tök teccett az RT-ben, hogy alig van hangja, csak suhan, és közbe meg megy azért szépen.
Voltak kint 125-ös 2T Apriliák, versenyeznek velük, szóval nem utcaiak... rögtönöztek egy gyorsulásit, egy 400-as fazert símán lenyomtak, egy 1400 GTR-t is (de ott fax volt a sofőr, mert elkapart) aztán az ucsó körben a yard állt ki vele 1200RT-vel, és ő viszont lenyomta a kis tücsköt
Volt KRESZ teszt, lehetett tölteni. 2. lettem, nyertem kb. 10eFt cuccot (15-ből 14 jó, egy egyszerűt elbaxtam viszont enyém volt a legjobb idő is)
Meséjj, gecó, milyen a vas?
Más embernek meg fizetnie kell, hogy béjemvézhessen
Mesélj, kíváncsi vagyok.