Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megnéztem! nekem K 2.100 van! nem a legerősebb,de kocsi mosás+házi használatra szerintem jó!
17 ért nekem is kő egy.
Van valakinek felesleges 4 db gumi csöve?légszürőház és ami karbi között van.
Vagy hogy keressek rá?
A dobozán konkrétan megnéztem, Karcher K2110.
Az lenne a lényeg hogy mennyire használható. Feleslegesen nem akarom az olcsóbbat megvenni.
Nekem nem ez volt hanem ez.
Most néztem, az újságban nem ilyen van.
Nem, hanem ezt.
Az autóba 5,5l olaj megy bele, a motorba 3-valamennyi, matek szerint elég.
Van a melóhelyen egy ilyesmi hobbi szintű is de nem pont ugyanilyen. Az is valami olcsó egyszerű Karcher.
A xadóból a kamionhoz valót vetted?
Biztos, tegnap már majdnem megvettem de gondoltam hogy előbb azért utána kérdezek.
16990 Ft
Nem pont ilyen, az elődje, Kerher az is, de nincs rajta a márkanév, gondolom, valami ócósított verzió for teszkó
Ez biztos jobb, 17-et megér, de ne várd tőle, hogy úgy nyomja, mint egy nagy gép, hiába van ráírva 100 bar.

Adalék: anno a Daciába slick 50 tőtve 1ből érezni lehetett, meg vissza kellett csavarni az alapjáratot, annyira "megkönnyebbült" a motor... persze azon nem volt elekronikus alapjárat szabályzás és 50 lovas volt, nem 160
Olyat vettem, ami 10l motorolajhoz elég, szóval maradt harmada a motoromba is, majd ott is meglátttyuk
Szasztok
Biztos? Én 29ért látom az akciós újságban
Ilyesmi van nekem is. Nem pont ilyen de nem is komolyabb ugyan ez a márka.
sziasztok! Józsi megnézem neked elvileg az enyém pont ilyen!
Van valakinek ilyen otthon? (nem komolyabb, pont ilyen)
17-ért van most a tescoban.
Sok helyen láttam olyan beírásokat hogy "beletettem de semmi sem történt, szóval ez hülyeség/átqrás és nem ér semmit".
Mégis mit várt? +50Le-t? Halálos csendet? -2-3 literes fogyasztáscsökkenést?
Az az érzésem hogy olyan dolgokat tesz ott bent a blokkban ami nem abban mérhető hogy 20-szal többet megy és elektromos tengeralattjáró hangja lesz.
Szerintem a belső mozgó alkatrészek élettartamát hosszabbítja meg ami így kintről fizikailag nem nagyon érzékelhető, esetleg a fogyasztáscsökkenés lehet az ami utalhat erre.
Egyébként ha jól emlékszem 1200-1400 km-t adnak meg a teljes beépülésre.
Tippelni nem érdemes mert semmi info nincs a gépről (Pl: most vettétek, megvan már ezer éve, üzemelt rendesen de..., évek óta állt az ólban és benőtte a moha de mi majd...., adtak hozzá egy karbisort de sosem volt rajta és most sz&r, valami csávóé volt aki építeni-tuningolni akarta/ökör volt hozzá de azért beleturkált, 4 helyről szereztük be a darabjait és most FZR-t építünk...., stb.
Így 2 oldalt gépelhetnék annyi a lehetőség, főleg látatlanban.
Helo sracok
Rendeltem karbi felujjitot de kozben vettem mashol. Ha valaki atveszi akkor nem mondom le a rendelest .19k az ara a 4 karbihoz.
link
Ha nem lát,onnan még öt másodperc,de vannak olyan legénységi skillek amik még növelik egy-két másodperccel.Én tizet szoktam még várni,az biztos.
most külsőbe vannak majd vasárnap-hétfőn forgatunk itt újra aztán megint eltűnnek 1 hétre
Akkor most már tudod miért!
Nekem olyan kéne hogy mutassa meddig vagyok felspotolva, a tökömnek van kedve számolgatni magában a kb időt.
megyek fel mint a talajvíz.
http://wot-life.com/eu/player/...