Nem pont ilyen, az elődje, Kerher az is, de nincs rajta a márkanév, gondolom, valami ócósított verzió for teszkó
Ez biztos jobb, 17-et megér, de ne várd tőle, hogy úgy nyomja, mint egy nagy gép, hiába van ráírva 100 bar.
Adalék: anno a Daciába slick 50 tőtve 1ből érezni lehetett, meg vissza kellett csavarni az alapjáratot, annyira "megkönnyebbült" a motor... persze azon nem volt elekronikus alapjárat szabályzás és 50 lovas volt, nem 160
Olyat vettem, ami 10l motorolajhoz elég, szóval maradt harmada a motoromba is, majd ott is meglátttyuk
Sok helyen láttam olyan beírásokat hogy "beletettem de semmi sem történt, szóval ez hülyeség/átqrás és nem ér semmit".
Mégis mit várt? +50Le-t? Halálos csendet? -2-3 literes fogyasztáscsökkenést?
Az az érzésem hogy olyan dolgokat tesz ott bent a blokkban ami nem abban mérhető hogy 20-szal többet megy és elektromos tengeralattjáró hangja lesz.
Szerintem a belső mozgó alkatrészek élettartamát hosszabbítja meg ami így kintről fizikailag nem nagyon érzékelhető, esetleg a fogyasztáscsökkenés lehet az ami utalhat erre.
Egyébként ha jól emlékszem 1200-1400 km-t adnak meg a teljes beépülésre.
Tippelni nem érdemes mert semmi info nincs a gépről (Pl: most vettétek, megvan már ezer éve, üzemelt rendesen de..., évek óta állt az ólban és benőtte a moha de mi majd...., adtak hozzá egy karbisort de sosem volt rajta és most sz&r, valami csávóé volt aki építeni-tuningolni akarta/ökör volt hozzá de azért beleturkált, 4 helyről szereztük be a darabjait és most FZR-t építünk...., stb.
Így 2 oldalt gépelhetnék annyi a lehetőség, főleg látatlanban.
Nekem olyan kéne hogy mutassa meddig vagyok felspotolva, a tökömnek van kedve számolgatni magában a kb időt.
megyek fel mint a talajvíz. http://wot-life.com/eu/player/...
Vagy hogy keressek rá?
Az autóba 5,5l olaj megy bele, a motorba 3-valamennyi, matek szerint elég.
A xadóból a kamionhoz valót vetted?
16990 Ft
Ez biztos jobb, 17-et megér, de ne várd tőle, hogy úgy nyomja, mint egy nagy gép, hiába van ráírva 100 bar.
Adalék: anno a Daciába slick 50 tőtve 1ből érezni lehetett, meg vissza kellett csavarni az alapjáratot, annyira "megkönnyebbült" a motor... persze azon nem volt elekronikus alapjárat szabályzás
Olyat vettem, ami 10l motorolajhoz elég, szóval maradt harmada a motoromba is, majd ott is meglátttyuk
17-ért van most a tescoban.
Mégis mit várt? +50Le-t? Halálos csendet? -2-3 literes fogyasztáscsökkenést?
Az az érzésem hogy olyan dolgokat tesz ott bent a blokkban ami nem abban mérhető hogy 20-szal többet megy és elektromos tengeralattjáró hangja lesz.
Szerintem a belső mozgó alkatrészek élettartamát hosszabbítja meg ami így kintről fizikailag nem nagyon érzékelhető, esetleg a fogyasztáscsökkenés lehet az ami utalhat erre.
Egyébként ha jól emlékszem 1200-1400 km-t adnak meg a teljes beépülésre.
Így 2 oldalt gépelhetnék annyi a lehetőség, főleg látatlanban.
Rendeltem karbi felujjitot de kozben vettem mashol. Ha valaki atveszi akkor nem mondom le a rendelest .19k az ara a 4 karbihoz.
link
megyek fel mint a talajvíz.
http://wot-life.com/eu/player/...