Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Luca?
Nyaranta szoktunk kint aludni,nagyon szeretjük a helyet. Csend van és sötét. Itt lehet igazán pihenni.
Az látszik hogy van lopód,de hol van a boroshordó?
Sajnos Ő már nem. Március 4.-én volt egy éve hogy itt hagyott bennünket. 16 éves volt amikor elment.
Az tuti furi lesz először. Nekünk is az volt. Lefekszel aludni, és nyomasztó csend van. Bár hamar hozzá lehet szokni. A kutyátok imádni fogja.
Fent konvektor van,10 perc alatt meleg van.

A pince meg nagyon jó!
Csak át lett rakva,már benne volt. Csak ha van benne,akkor már működjön is rendesen. Tervben van,ha már nem kell dolgozni,tavasztól-őszig kint fogunk lakni.
Én furcsálltam is, mikor cserépkályhát rakattatok.
Az a folyamatos fűtéshez való. Ha reggel-este 2-2 adag fát el tudsz benne tüzelni, akkor egész télen meleg a csempe. Amikor még kölyökként sokat voltam nagymamámnál, mindig szóltunk neki előre amikor mentem, mert előző nap el kellett kezdeni fűteni a tiszta szobában.
Voltunk kint a kisháznál,kicsi rendrakás,begyújtás a cserépkályhába. Tök jó volt,csak akkor kezdett meleget adni a kályha,mikor már hazafelé jöttünk.
Holnap kezdődik a munka. Két hét pihenés után nagyon furcsa lesz.
Ja. 3
Nem kell egy jó Fabia.
Egész csinos bár nem BMW
Tom, akkor most 3 autd van?
Ezt, ha rendbe rakod, hajthatod még jó pár évig, valszeg az előző gazda már nem törődött az apróságokkal.
Akkor inkább add oda egy olyan " cégnek" akik foglalkoznak ilyennel, mert Szerintem egy ilyen átalakított motort nehéz lesz hátszél nélkül kpm-eztetni. Öcsém is odabízta az e36 coupet. Jobb is volt így. Kivágták volna vizsgáról vele.
Sajnos ez első forgalomba helyezés, muszáj a KPM.
Olyan helyre vidd ahol nem tökölnek ilyesmin. Pl. A balmazújvárosin a st. Christoferhez. (Gondolom még mindig az a Nevük)
Sziasztok!

600-as 99-es évjáratú fazer-hez lenne szükségem gyári kipufogóra (amiben van "E" betű) műszaki vizsga végett. Debrecen mellett lakom, esetleg ha valaki tudna adni kölcsön egy napra kipufogót, az is megoldás lehet. Egy rosszabb állapotú dob vásárlására is vevő vagyok.

Tudnátok ebben segíteni, hogy kit keressek?

Jelenleg egy japán Moriwaki zero titanium sportdob van rajta.
Meg tudná valaki mondani, hogy ez mennyit érhet kb?
Sérülésmentes a dob.

Válaszotokat előre is köszönöm.

Üdv: Marci
Mit akarsz vele? GTR-be bedobod?
Nehéz lehetett rájönni.
Köszi megjött.
Ural blokk.