Csak át lett rakva,már benne volt. Csak ha van benne,akkor már működjön is rendesen. Tervben van,ha már nem kell dolgozni,tavasztól-őszig kint fogunk lakni.
Én furcsálltam is, mikor cserépkályhát rakattatok.
Az a folyamatos fűtéshez való. Ha reggel-este 2-2 adag fát el tudsz benne tüzelni, akkor egész télen meleg a csempe. Amikor még kölyökként sokat voltam nagymamámnál, mindig szóltunk neki előre amikor mentem, mert előző nap el kellett kezdeni fűteni a tiszta szobában.
Egész csinos bár nem BMW
Tom, akkor most 3 autd van?
Ezt, ha rendbe rakod, hajthatod még jó pár évig, valszeg az előző gazda már nem törődött az apróságokkal.
Akkor inkább add oda egy olyan " cégnek" akik foglalkoznak ilyennel, mert Szerintem egy ilyen átalakított motort nehéz lesz hátszél nélkül kpm-eztetni. Öcsém is odabízta az e36 coupet. Jobb is volt így. Kivágták volna vizsgáról vele.
600-as 99-es évjáratú fazer-hez lenne szükségem gyári kipufogóra (amiben van "E" betű) műszaki vizsga végett. Debrecen mellett lakom, esetleg ha valaki tudna adni kölcsön egy napra kipufogót, az is megoldás lehet. Egy rosszabb állapotú dob vásárlására is vevő vagyok.
Tudnátok ebben segíteni, hogy kit keressek?
Jelenleg egy japán Moriwaki zero titanium sportdob van rajta.
Meg tudná valaki mondani, hogy ez mennyit érhet kb?
Sérülésmentes a dob.
A pince meg nagyon jó!
Az a folyamatos fűtéshez való. Ha reggel-este 2-2 adag fát el tudsz benne tüzelni, akkor egész télen meleg a csempe. Amikor még kölyökként sokat voltam nagymamámnál, mindig szóltunk neki előre amikor mentem, mert előző nap el kellett kezdeni fűteni a tiszta szobában.
Nem kell egy jó Fabia.
Tom, akkor most 3 autd van?
Ezt, ha rendbe rakod, hajthatod még jó pár évig, valszeg az előző gazda már nem törődött az apróságokkal.
600-as 99-es évjáratú fazer-hez lenne szükségem gyári kipufogóra (amiben van "E" betű) műszaki vizsga végett. Debrecen mellett lakom, esetleg ha valaki tudna adni kölcsön egy napra kipufogót, az is megoldás lehet. Egy rosszabb állapotú dob vásárlására is vevő vagyok.
Tudnátok ebben segíteni, hogy kit keressek?
Jelenleg egy japán Moriwaki zero titanium sportdob van rajta.
Meg tudná valaki mondani, hogy ez mennyit érhet kb?
Sérülésmentes a dob.
Válaszotokat előre is köszönöm.
Üdv: Marci