Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó reggelt

csak a szokásos profizmus
szép napot mindenkinek!
Hali mindenkinek
Kellemes hétvéget
Nyugodt húsvéti ünnepeket
Itt (nyilván nem én akartam menni hanem küldtek, de azt kell mondjam hogy a sok munkahelyi ökörséggel ellentétben ez tényleg hasznos)
Ma vezetési tréningen voltam Pesten reggel 8-tól délután 4-ig. (továbbra sem kedvelem a Bpesti közlekedést )
Meg lehet hogy te előbb taposnád ketté tehervonatként a repkedő Kawát minthogy kitéríthetne akár csak egy mm-t is a nyomvonalról.
Nincs mit.
De lehetséges hogy máskor is segítünk, mint ahogy itt másoknak is szoktunk már vagy 8-10 éve.
De Én nem megyek ilyen ügyes motorosokkal és magányos harcos vagyok
köszönjük,ha kész linkelünk videót :) de lehetséges,hogy kérek még segitséget,köszönöm szépen :)
Ennyi volt a lényeg, hogy még is milyen a gép. (Krisztás ráér holnap )
Naszóval: a pöttyöket ott kell látnod ahol a párja van a veztengely leszorítókon. A negyedik képen a veztengely bütyköknek majdnem ugyanúgy kell állniuk (az irány a lényeg hogy kifelé legyenek, a pötty a többit pontosítja és ilyenkor az 1-es henger dugattyúja felső holtponton van)
Az elsőn meg a lendkeréken a két piros nyílnak kéne (ott épp nem úgy van) szembenéznie. (a blokkházak illesztési vonala és a jel a lendkeréken egy vonalban legyen)
jelenlegi állapota,de megérkezett az alkatrész szóval....
joh,akkor holnap készitek fotót,amennyire jókat csak lehet,előre is köszönjük
A motorra gondoltam. (sanya mellmérete sem foglalkoztatott mikor már leolvadta a telefon a fülemről)
nem új,pervollal mosva :) amúgy férjem mocija,csak én regisztráltam,mert az én részem jelenleg csak az adminisztráció :) remélem ha készlesz,linkelhetek valamit,mikor már napsütésben kipróbálhatom :)
a vezérmű tengelyen van két fogaskerék,rajta pontjelzés... annak hol kell állnia? a blokkon megtalátam , hogy a 2 dugó fent van,a hengerfejbe nemtudom hogy hogy álljon a vezérműtengely :/ képet nemtudok küldeni mert darabokba van :/
Krisztáról?
Ő, mivel még új itt, valszeg nem tudja, hogy segítőkészséged a mellméretével egyenesen arányos
Szia, egy kép sokat lendítene a dolgon.
Az legyen az ő baja hogy szereti ha beleáll a segédváz a mellébe de az ott a háttérben akár te is lehetnél.
az van,hogy holnap kezdődne a műtét,és jólenne tutira menni,drága vót :P