Tök jó, a hahun nincs 200ekm alatti Carina, de vannak 300-350 ezresek
Bírják a strapát, de mára már kicsit elavult.
De nem igazán értelek, Tomi, először 3 kiláért nézegecc, aztán 5ér, majd szóbakerül az 1,2 is... így elég nehéz 5letet adni
Sztem döntsd el, mennyi a lé, aztán azért keress valamit, és akkor tudunk itt eszelni, mindenkinek van vmi tapasztalata... én pl. már 14 autót vettem eddig
a napokban meglesz a 15
Megjött a futár a denszesszel, a maszkolószalaggal és a szórógittel. Nagyon fúj a szél. Zárt a garázs, de a port akkor is felkavarja. Nem merem még festeni
Ez már nehezebb kérdés, az S2-ek 30-50 közt mennek, kor, állapot függvényében. Páronként persze.
Én az első generációsért 20-25-nél, az S2-ért 30-nál többet nem adnék. S3 is van, azok 50 körül mennek, mert pár évesek (de sztem nem ér annyit, ill. én ennyiért nem ilyet vennék)
Az egy nagyon korrekt kis darab. Falrengető mélyet ne várj tőle, már csak a mérete miatt, de ami van, az szép, és tiszta hang.
Ha 601 s2, akkor még jobb
Ha első szériás, az már kicsit öreg, 15 éves is meglehet, azt már alaposan meg kell nézni
Csak még egyször,nem kell ötször.
Egyik kollégám panaszkodott egyszer,a barátnőjének nem volt elég háromszor,akarta negyedszer is,de ő a falnak fordult,elfáradt,többet már nem bírt.Mondtam neki,vegyél a lánynak vibrátort.
Bírják a strapát, de mára már kicsit elavult.
De nem igazán értelek, Tomi, először 3 kiláért nézegecc, aztán 5ér, majd szóbakerül az 1,2 is... így elég nehéz 5letet adni
Sztem döntsd el, mennyi a lé, aztán azért keress valamit, és akkor tudunk itt eszelni, mindenkinek van vmi tapasztalata... én pl. már 14 autót vettem eddig
a napokban meglesz a 15
Egy esélyt adj egy ilyennek is,legalább olyan szinten hogy megnézed élőben.
De az a nagyonszép amit itt árultak pont lekerült.
sztem nem lett ócóbb azóta
Én az első generációsért 20-25-nél, az S2-ért 30-nál többet nem adnék. S3 is van, azok 50 körül mennek, mert pár évesek (de sztem nem ér annyit, ill. én ennyiért nem ilyet vennék)
Ha 601 s2, akkor még jobb
Ha első szériás, az már kicsit öreg, 15 éves is meglehet, azt már alaposan meg kell nézni
Egyik kollégám panaszkodott egyszer,a barátnőjének nem volt elég háromszor,akarta negyedszer is,de ő a falnak fordult,elfáradt,többet már nem bírt.Mondtam neki,vegyél a lánynak vibrátort.