Na hazaérkeztem, Pécset voltam, de Sanyit nem láttam sehol persze, mert kint dekkolt a farmon
Ámbrus!
beletoltam ezt a revitalizáló izét 500 km-el ezelőtt. Tapasztalat: csendes, megy mint a golyó, letolok mindenkit - ja, ez eddig is ilyen volt
Szóval én nem nagyon érzek semmit, talán picit halkabb lett mellette álva, de belül nem érzek változást.
Kipróbáltam a kamerát is, csináltam Dunafvár-Pécs onbórdot egész jó képe lett, de nem egy GoPro 4 HD sajna... (kicsit tónustalanabb a képe, meg kicsit életlenebb)
jogos. itt is rengeteg szőlő volt. Bő fele már kiírtva, de még folyamatban. Sosem lett belőle finom bor, mert sem eszköz, sem tudás. A szart meg minek? Amúgyis inkább vagyok sörös mint boros.
Szőlő nincs. Nem is lesz,mert rabszolgát kíván. Van 12 gyümölcsfa,és kis konyhakertet csinál a Vicus,és persze csodás virágoskert a ház előtt és az udvarban.
Ámbrus!
beletoltam ezt a revitalizáló izét 500 km-el ezelőtt. Tapasztalat: csendes, megy mint a golyó, letolok mindenkit
Szóval én nem nagyon érzek semmit, talán picit halkabb lett mellette álva, de belül nem érzek változást.
Kipróbáltam a kamerát is, csináltam Dunafvár-Pécs onbórdot
Nézd csak hol járt a kislányom tegnap. Nem ismerős a hely?
Remélem rendbe tudják rakni neki.
Idén remélem ott leszek.
Elvileg igen,eddig nem szóltak a hétvégi meló miatt. Nem szándékozok dolgozni akkor.
Persze nem én iszom.http://www.fritsch-pince.villa...
Én most egy ideje nem iszom,mert kicsit túlzásba estem.
Családtag volt,nálunk Ő volt a kisgyerek.