Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó reggelt!
Jó éjt !
Miért nem csörgettél meg? kijöttél volna Te is.
Fent volt csütörtöktől Bp-en,és az egyik jó barátunk párja nemrég vett egy házikót Mogyoródon. Úgy hogy esélyes lesz a nyáron mogyoródi látogatás.
Mogyoród kilátó
Na hazaérkeztem, Pécset voltam, de Sanyit nem láttam sehol persze, mert kint dekkolt a farmon

Ámbrus!
beletoltam ezt a revitalizáló izét 500 km-el ezelőtt. Tapasztalat: csendes, megy mint a golyó, letolok mindenkit - ja, ez eddig is ilyen volt
Szóval én nem nagyon érzek semmit, talán picit halkabb lett mellette álva, de belül nem érzek változást.
Kipróbáltam a kamerát is, csináltam Dunafvár-Pécs onbórdot egész jó képe lett, de nem egy GoPro 4 HD sajna... (kicsit tónustalanabb a képe, meg kicsit életlenebb)
Pupu!

Nézd csak hol járt a kislányom tegnap. Nem ismerős a hely?
Szegény!

Remélem rendbe tudják rakni neki.
Műtötték két hónapja a lábát azóta nem nagyon tud járni lehet, hogy a gerince.
https://www.youtube.com/watch?...

Idén remélem ott leszek.
Miért? Valami baj van?
Lehet visszük a kutyát dokihoz vizsgálatra...
Jóféle borocska.

Elvileg igen,eddig nem szóltak a hétvégi meló miatt. Nem szándékozok dolgozni akkor.
nekem most ez ízlik. szombaton otthon leszel?
Általában villányi vagy szekszárdi pincészetből származó száraz vörösbort iszunk. Azok finomak.
Ha Villányban járok,innin szoktam jó bort hozni.
Persze nem én iszom.http://www.fritsch-pince.villa...
Apámnak is volt két pulija,a kisebbik tavaly nyáron ment el nyolc évesen.A nagyobbik idén lesz tizennégy,ha az is elmegy,nemzeti gyász lesz.
Egészségedre!

Én most egy ideje nem iszom,mert kicsit túlzásba estem. De a jó vörösbort nem vetem meg,és a sört is kedvelem.
Igen.

Családtag volt,nálunk Ő volt a kisgyerek.
jogos. itt is rengeteg szőlő volt. Bő fele már kiírtva, de még folyamatban. Sosem lett belőle finom bor, mert sem eszköz, sem tudás. A szart meg minek? Amúgyis inkább vagyok sörös mint boros.
Mostanában biztos nem,hacsak nem kell megmenteni egyet a halál torkából.
Szőlő nincs. Nem is lesz,mert rabszolgát kíván. Van 12 gyümölcsfa,és kis konyhakertet csinál a Vicus,és persze csodás virágoskert a ház előtt és az udvarban.
Óóó. Sajnálom. Nem lesz utánpótlás?