Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

áááááááááá elfelejtettelek visszahívni
Minden rendben épp nosztalgiázok

https://youtu.be/x_wTUY44fNw
Üdv Feribácsi. Minden oké arra?
Kellemes estét
Hát mi jó sokat el szoktunk fogyasztani sok tormával, főtt tojással
Érdekes hogy a húsvéti sonka fogyasztás egyáltalán nem terjedt el mindenfelé.Az olazok-franciák ilyenkor szeretik a bárányhúst,Svédek hallal készült ételt készítenek,a németek még szeretik a sonkát,de fogyasztanak helyette kolbászkákat is.Asszem a bolgárok is kolbászt sütnek.Mivel a malac sokáig tisztátalan állatnak számított,inkább a volt pusztai nomád népeknél sláger.
Csak nem szilveszterre nyomjátok előre?!

Nincs ott valami jó kis hűtős beruházás?
Azon már túl vannak,már a boltokból viszik,most a különböző virsliket nyomják nagyon.
Akkor megy a sonka biznic mi? nekem jövő héten műszakis de ahogy az idő kinéz nem igen kell használni mostanában.
Misám itt is,húsvét előtt vagyunk.
Tegnap beindítottam a pacit,nehzen idult a tél után,de bírta az akku.
Szevasztok pajtikáim!

Mi helyzet errefelé? Itt melo ezerrel. Rakják a cserépkályhánkat is.
1400 Ft hasznot csináltam vele 1 nap alatt 7600 Ft volt, és 9-be eladtam másnap, ahogy a kínai boríték kinyílt. működik, meg minden, de egy hülyeség ez az okosóra amúgy. jót mulattam a nájtrájdertelefonáláson (merthogy bto-n kiadja a hangot és az órának mikrofonja és hangszórója is van) kibohóckodtam magam vele. elég is volt.
Okos óra? Milyen?
bőven.
120-150 Ft-ot spóroltam literenként. 40e km-t mentem a gáz óta.
3600 liter üzemanyag, azaz 432e - 540e Ft-ot spórolt, és 220e Ft volt az átalakítás. + emiatt 60-80 e Ft-al kb. többet kérhetek majd érte.
A gáz szett árát már visszahozta legalább?
Ha csak itt helyben használtam akkor tudott enni akár 15 litert is. Jó ez a szűrő üvegházas szétszedhető látni ahogy suhan benne a benzin én szerettem nem volt vele semmi gond. Ki is szedtem belőle raktam helyette cserélhetőt.
De az enyém többet zabál 1 hete szervizben van 2 karbiból folyik a benzin 1 ből meg a hengerbe ömlik, úgyhogy most várom a karbi tömítés szettet.De azért kösz.
Nekem a kocsimba volt ilyen Capri 2000 V6 azt elbírta simán.
Hali
Elég nagy ez a benzin szűrő? mit mondotok.
Aliexpress