Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Fabia is.
50 km-en
Majd jön Ábrus Ő nagyon képben van és segít is.
sziasztok,tud vki segiteni, ? 600as fzr vezérlés beállitás rajz esetleg vkinek? köszi
Tök jó a kocsi.

Az enyém is kb ezt tudja fogyiba.
2700Ft volt,és nem lángnyelves
Én az MZ-ét raktam fel, 800Ft volt a pár és kényelmes fogni, nem olyan mint ezek a lángnyelv-dizányos xarok
Mennyi volt a markolat? Én is akarok, de v.szinű csájnából rendelős lesz
Hát igen a nagyobbik kicsit valamiért duzzogott
A Sámsoni úton van a Máthé és ott van a végén a melekült tábor is. Több a néger mint a fehér azon a részen
Sziasztok!
Most értünk haza a családdal Debrecenből,csináltam egy fogyasztásmérést a rönon.Balmazújv-ban teletank,majd Debibe átszeltük a várost,voltunk a Yamaha Máténál,vettem egy egyszerű kormány markolatot.
Figyu má Thomass,ott arrafelé nagyon meg vannak égve az emberek ,nem is tudtam hogy Debinek az a része Malibu .
Így vegyes használat 57 km 3,61l benzin--ez 6,3-as fogyasztás,meg vagyok vele elégedve.
Ja a héten ki lett cserélve a vezérlés az autón,munkadíjjal 36500Ft,ebbe van:vez,szíj,görgő,vízpumpa,szervó és generátor ékszíj,főtengely szimering,szelepdekni és olajteknő tömítés,3l Alubarát fagyálló.Azért próbáltunk nem a legolcsóbb gagyi alkatrészeket belerakni.Egyik ismerősömmel csináltuk,elmondása szerint még időben vittük el,úgy nézett ki hogy a vízpumpát cserélték,ami alatt nem volt tömítés csak paszta,a vez.szíjat és görgőt visszarakták ,a szervó ékszíjat pedig már csak a lélek tartotta.
Szóval helyesen döntööttem hogy nem vártam vele tovább
Én most kezdem,nekem is egy hét!
Még a hét,kedden kezdek. Kész a mocim,tök jó lett. Józsi rengeteget segített.
Mi ujság?Van mèg a szabiból?
Sziasztok!
Ez gáz.
Első lökös törött( bár ezt mondta telefonba) hátsó lóg. Bal h. Lámpa törött. Ajtóvédő félig leesve. Vállalhatatlan nullás gumik.elvben klímás de semmitse tud róla. Szerinte " hiányoznak belőle alkatrészek" . motor lehetett volna csendesebb is. Retkes volt kivül- belül.
Ez volt az?

Mi volt a baj vele?
Már voltam futni,de ma nagyon nehezen ment. Nagy szél van,és hűvös az idő.
reggelt
jó reggelt!
Ezzel mi a baj? Ő így szál le