Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szuperál rendesen?
Igen, most indulok. (robogóval)
Ma is dolgozol délután?
Az éngoldwing szintén "csak" 300 kilós volt, ez meg majdnem 400 mindenféle elektromos hülyeséggel meg hátramenettel.
Mármint én arra értettem hogy a csajoknak is motorozni kell méghozzá bikiniben..
Igen,mert vad hús,benne van a vére,azt ki kell főznöd belőle.Volt itt a műszaki raktárban egy Pisti nevű srác,az vadász volt,mondott néhány jó tippet.
És az aranyfing nem volt az azt mégis szeretted
Egyébként tudod, hogy viszonyulok az ilyen bálnákhoz, mégha BMW is

Végeztem a kicsontozásal, szóval Gyula, szerinted is abáljam elő kicsit? netes recept is azt mondja... kár lenne, ha nem sikerülne, ha ennyit gecizek vele
Mert már a gtr is elég behemót. Ez meg még nehezebb.
Gondolom lőtt vad,tehát nincs kivéreztetve,tehát kell egy előlé,az lehet fűszeres,valamilyen hagyma(egészben),só,babérlevél,bors,lehet szerecsendió ,kakukkfű.Általában félóra áztatás után tedd fel főni,ha felhabzik a vér akkor tedd át másik főzőlébe,Ha pórkólt,akkor piríts alá hagymát)és azt már lágyabban fűszerezd.Így nem lesz habos a leve.
Te csináltad nem én.
Józsi az jó ember jövőhéten viszem hozzá a motorom hogy rendbeszedje
Vadhús 99% kell pác
És miért ez a nagy pálfordulás?

Apropó.
Őzet főzök, most látok neki a feldarabolásnak, egy comb.
Gyorsba van valakinek egy BEVÁLT receptje? Neten van 100 féle, de mind más... pác kell, vagy nem?
Sikerült megcsinálni a Frézit. Józsi megint rengeteget segített, nem volt egyszerű,de végül is nem volt nagy baja.
Igazán nincs mit Sanyikám, Én is boldog vagyok hogy boldog lehetsz
Még 1x 1000 köszönet a segítségért! Már nagyon sokkal jövök neked.
Érdekes hogy mikor a gtr-t vettem, akkor (ha nem 1,6M-tól kezdődtek volna) simán megvettem volna egy ekkora rombolót.
Most viszont még ha 500e-ért lenne akkor sem kéne.
Nekem valahogy sosem fordult meg a fejemben hogy ilyesmiket csináljak a motoron.
Ritka eset forog fenn. (szerintem is baromi ronda)
na az faszányos

Még mindig melózok a fene esne beléljük
Sztem nem használnád ki
(nekem nem tecc amúgy)
Nem baj.

Kész a moci.