Ezzel több probléma is van.
1: nem wotozok baromi régóta (talán még a 9,3-as frissítés van fent és azt sem tudom hogy jelenleg melyik az aktuális)
2: nálam a fodrásznak van mit levágni így ott igen kedvelt ügyfél vagyok
3: az én geometriám még nyomokban sem hasonlít a képen szereplőkhöz (de ezt már a múltkor is mondtam)
Sziasztok :) Kérnék tőletek egy kis segítséget. Tegnapi nap folyamán hozzájutottam egy YZF-750 R motorhoz ( nem találtam hozzá konkrét fórumot :D ) és szeretném magam talpra állítani. Hol lehet robbantott ábrákat találni a neten, meghúzási nyomatékokat, szelephézag adatokat, stb.
Kiszedték dilettáns vadász volt, mert az egyik borda el volt lőve... bár nem értek hozzá, lehet, direkt oda lőnek a szíve közelébe, nem fejbe - vagy csak így sikerült.
Őzgerinc (ill. borda) most ácsorog a mustáros pácban, holnap lesz sütve.
A comb és a többi rész lett pörkölt, az kész, jó is lett, bár nem tökéletes (nálam magas a mérce )* 10-es skálán mondjuk 8, kicsit fémes íze maradt.
*kb. 5 éve ettem egy 5* szállóban mesterszakács által készített vörösboros őzpörit, na az volt a 10, de olyan jót azóta se ettem sehol
1: nem wotozok baromi régóta (talán még a 9,3-as frissítés van fent és azt sem tudom hogy jelenleg melyik az aktuális)
2: nálam a fodrásznak van mit levágni így ott igen kedvelt ügyfél vagyok
3: az én geometriám még nyomokban sem hasonlít a képen szereplőkhöz (de ezt már a múltkor is mondtam)
http://mybikemanuals.com/yamah...
Miért jó szegedi nővel dugni?
Mert az nem úgy mondja meg egyszer....
Hanem
Még öccör
http://youtu.be/uv8XoHT54Uk
Én csak célba lőttem, vadra sose.
A comb és a többi rész lett pörkölt, az kész, jó is lett, bár nem tökéletes (nálam magas a mérce )* 10-es skálán mondjuk 8, kicsit fémes íze maradt.
*kb. 5 éve ettem egy 5* szállóban mesterszakács által készített vörösboros őzpörit, na az volt a 10, de olyan jót azóta se ettem sehol
Előre le kell zsírozni mert azonnali szállítást kell alkalmazni