Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezzel több probléma is van.
1: nem wotozok baromi régóta (talán még a 9,3-as frissítés van fent és azt sem tudom hogy jelenleg melyik az aktuális)
2: nálam a fodrásznak van mit levágni így ott igen kedvelt ügyfél vagyok
3: az én geometriám még nyomokban sem hasonlít a képen szereplőkhöz (de ezt már a múltkor is mondtam)
Sziasztok :) Kérnék tőletek egy kis segítséget. Tegnapi nap folyamán hozzájutottam egy YZF-750 R motorhoz ( nem találtam hozzá konkrét fórumot :D ) és szeretném magam talpra állítani. Hol lehet robbantott ábrákat találni a neten, meghúzási nyomatékokat, szelephézag adatokat, stb.
http://motorinfo.hu/piac/termekbemutato/2015/04/01/megkopott-a-teleszkopszarad-vagy-csak-unod-a-gyari-krom-szint-ne-dobd-ki-van-olcsobb-megoldas/#.VRxAcJNN-Hh
Gyulus ezt Te tudod igazolni csak.
Miért jó szegedi nővel dugni?
Mert az nem úgy mondja meg egyszer....
Hanem
Még öccör
Ez most csak teszt főzés volt, a 2/3-ad része fagyasztóban várja a jó időt, meg a bográcsot.
Kiszedték dilettáns vadász volt, mert az egyik borda el volt lőve... bár nem értek hozzá, lehet, direkt oda lőnek a szíve közelébe, nem fejbe - vagy csak így sikerült.

Én csak célba lőttem, vadra sose.
Őz heréből?
ménem szedted ki a golyókat belőle
Őzgerinc (ill. borda) most ácsorog a mustáros pácban, holnap lesz sütve.
A comb és a többi rész lett pörkölt, az kész, jó is lett, bár nem tökéletes (nálam magas a mérce )* 10-es skálán mondjuk 8, kicsit fémes íze maradt.

*kb. 5 éve ettem egy 5* szállóban mesterszakács által készített vörösboros őzpörit, na az volt a 10, de olyan jót azóta se ettem sehol
valami comb nem?
Na milyen lett az őzgerinc? Küldjél kostolót fénypostával.
Mi van, nem vagy éhes?
Ok de nem kellene olyan sok kb 50 körül...

Előre le kell zsírozni mert azonnali szállítást kell alkalmazni
Csirke lesz idén PUPU megkérdezed Andit?
Ez tank mobilon (android)
hali ez milyen játék?
Helo Pupu. Masodik meccs ma rudelem vagyok
ábrus wotozik