11 litert eszik városban.Még nem füstöl, de már a multkori 120-140 közötti hajtásba 500 km alatt minimumra esett az olajszint. Nehezen indul. Rendre előfordul olyan, hogy 2esbe alapjáraton csorgunk kifelé a földúton, és elkezd fulladozni, ránt kettőt és megáll. Egyre hangosabb a váltó a szar nyelestengely csapágy miatt. Ezek még mind vállaható mértékűek. Most kellene rá gumi is már. Ha most rendberakom még valami rendes pénzt kapok érte. A màsik autóban lesz szervó, és az elmúlt időszak ( cca. 1 év) elveszítettem a bizalmam a Fabiaban. Félek, hogy megint cserbenhagy. Itt az idő, hogy elváljanak útjaink. Most elgondolkodtam a Dacia Sanderon. 30 e km- el 5 éves kocsi van 1,4 Mért. Klímával, villanyos lomokkal.
Kocsi lecsupaszítva. Lámpák, műanyagok lent. A lökhárítót kikentem, lecsiszoltam. A jövőhéten szórógitt, és csiszolás után mehet rá a festék.
Még az egyik lámpa polírozása hátravan. Aztán egy alapos takarítás. Felrakom a dísztárcsákat, beaggatok egy new car szagosfenyőt, bedobom a textil szőnyegeket, és jöhetnek a vevők. Jameg dúsíttatok kicsit a gázos részen. Szegénya keverék.
Elfáradtam.
Én is nekiálltam autót pucolni.
Vödör, víz, kefe, elővettem a Rturtle teflonos samponomat, és hajrá... kicsit gyanús volt, hogy nehezen keveredik a vízben, meg nem is habzik, de gondoltam, elég régi, mert vagy 2 éve vettem.
Mosom, mosom, egyre foltosabb nézem jobban: hát véletlen a Turtle Wax polirt öntöttem a vízbe az ugyanilyen márkájú sampon helyett azzal kentem össze
Ha valaki ilyet akar csinálni, lebeszélném róla, qrva nehezen jött le dörgölhettem ronggyal, de legalább fínyes lett
Én gyerekként ugyanúgy lefagytam mint a szerző, mikor először (85-ben Genfben) először láttam Sierrát, (addig csak az Autó-Motorban láttam ilyet) aztán meg attól hogy csapatostól cirkuláltak taxiként a forgalomban.
Én inkább még tennék hozzá és megvenném mlas bmwjét.
Még az egyik lámpa polírozása hátravan. Aztán egy alapos takarítás. Felrakom a dísztárcsákat, beaggatok egy new car szagosfenyőt, bedobom a textil szőnyegeket, és jöhetnek a vevők. Jameg dúsíttatok kicsit a gázos részen. Szegénya keverék.
Elfáradtam.
Vödör, víz, kefe, elővettem a Rturtle teflonos samponomat, és hajrá... kicsit gyanús volt, hogy nehezen keveredik a vízben, meg nem is habzik, de gondoltam, elég régi, mert vagy 2 éve vettem.
Mosom, mosom, egyre foltosabb
Ha valaki ilyet akar csinálni, lebeszélném róla, qrva nehezen jött le
H
aztán mégis 3-as BMW-t vettem, a Cápát, 320, kétajtós.