Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mit forgat a fejében, Mr. hitetlen?
Itt hideg van most,pedig iszom az almapáleszt+sört,közben fő a pacal pörkölt
Jó estét mindenkinek
Ámbrás!

Te milyen motor regeneráló csodaszert töltöttél, és mibe? Hatás?
Én csak a Slick 50-et ismerem, de az 20 éve nem kapható Most a Xado-t nézegetem, motorba, de ha műxik, az autóba is kéne.
itt szerencsére az eső nem esett! az hogy fúj enyhe kifejezés!
Nálunk is fuj a szèl,közben csepereg az eső.
kint voltunk a hungaroringen! volt egy rendezvény! De bitang egy idő volt hazafelé!
Hol motoroztál?
sziasztok! Na ma megvolt az idei első 100-as!
az van még
az nekem nincs
live strímen itt van, de most moto3 qualify van...
Most nézem a motgp-t és ottan kerékcserénél nem nyomkodnak össze semmit. Akkor ők nem tudnak valamit amit ez a mókus tud.

hun?
mgp now
Régebben volt erről már szó de szemléltetésnek találtam tegnap.
Ezen a vidin (bár kissé hosszadalmasan) lehet látni az első villa és a tengely beállítását. Ezt az előtt szükséges megtenni mikor a kerék beszerelésekor meghúznánk a tengelyt és a rögzítő csavarokat.
Összenyomva a motor elejét, a két összecsúszó telószár "központosítja" a szárakra merőleges tengelyt és helyreállnak a féknyergek is, így elkerülhető a fékbetétek ferdére kopása és a féktárcsa kinyírása.
A lényeg (miután meglazította a tengelyrögzítést és a sárvédőt) 10:25-től látható.

http://youtu.be/vSunBRB6-r8
Érdemes elolvasni
Sziasztok!
Vettem kèt ilyet.Ki tudja mit hoz a jövő.
Nana már kész van. Meg az ebéd is megvolt (húsleves, fasírt, sültkrump )
A betétet már ideje volt cserélni, a legkisebb 1,5mm, a legvastagabb 2,5 lehetett az új 12mm
Ha este hétkor szoktatok ebédelni, akkor igen.
Nem esik, kis szél, 10 fok, kiváló alkalom az autón téli-nyári felnit cserélni, meg hátsó fékbetétet, mert az biza elfogyott.
Na, belehúzok, és akkor ebéd előtt +lesz.
Hali mindenkinek.
Szép napos hétvégét.
Sajna Ábrus, az én utánfutóm ellopták,
Köszönöm a patentszem ,valamit a nittelőszemmel kapcsolatos tájékoztatást.Arra gondoltam otthon valakinek. Akkor rendelek,nittelős szemet. .Van patent is amit rendelek egy 400 hondába ,ami 45 lovas.
qrva nagy szél van,de nem esik,sőt! Még a nap is előbújik időnként. Na azért jó idő nincs.