Feri bácsi,sajna sehol,az 530-as lánchoz nincs patentszem,túl nagy teljesítménye, a patent nem bír ennyit.Természetesen van ipari 5/8-os patentszem,csak az szélesebb,nem biztos hogy elfér a kiskerék járatában.
Opera böngésző a bejövős. Szerencsére van jól működő linux alá is,így még a megszokott dolgokon sem kellett változtatni amióta linuxot használok.
Nem bántam meg..
Tegnap este robogóval mentem dolgozni, kis híján tolás lett belőle.
A Bermuda szakaszon (az a falutábla után úgy 500 méterrel kezdődik és az M6 feljáróig tart, ez ha lerohad az mindig itt van de sosem hazafelé) megint elkezdett gyengülni a plasztik de az utolsó lendület morzsáival még beesett az M6 előtti első körforgalomba ahonnan viszont gond nélkül ment tovább. (utálom ezt az Olasz rohadékot)
Nekem a google chrome beadta a kulcsot. Úgy belassult, kattinthattam az ikonra nem akart kinyílni, töröltem is azzal a lendülettel, most explorert használok ez hasít mint a nyíl.
Valakinek egy patent szem a 600ccm motorhoz ? Vagy hol lehet venni?
Nem bántam meg..
A Bermuda szakaszon (az a falutábla után úgy 500 méterrel kezdődik és az M6 feljáróig tart, ez ha lerohad az mindig itt van de sosem hazafelé) megint elkezdett gyengülni a plasztik de az utolsó lendület morzsáival még beesett az M6 előtti első körforgalomba ahonnan viszont gond nélkül ment tovább.