Várom ezt a qrva futárt de csak nem akar ideérni.
Rendeltem pözsó hátsó kip.dobot, itt a kipufogósnál 14,5e (lengyel) 16,7e olasz, 24,7e Walker, 32,5e Bosal. Bárdinál MTS (olasz) 16,7e, aztán kis körülnézés után megvettem.
Biztos nem!
A hitelt folyósító népcsoportot lassan jobban utálja, mint én, nem kell neki erekció-növelő, és a MM-be be se teszi a lábát, mert halálra unja magát, amíg mi játszunk
De elég soxor tévednek
Nekem 3 témát adott be: cofidis hitel, potencia növelő, mediamarkt
Namármost hitel nem kell, remekül feláll, és 15 éve nem vettem semmit médiamarkecben
Én egy kontroll lámpát tennék a műszerfalra ami jelezné a tartalékot (kb. 4 liternél) és nem kapcsolgatnám az ac-t.
A műanyag helyett meg áldoznék a savállóra mert az lehet hogy jobban bírja a benzint. (csak rögzíted a belő rúdra, a két kivezetés meg adott a tank alján)
Érdekes az élet! Rá kattintok a hirdetésemre,és mit látok körülötte mint fizetett hirdetést? Azt a helyet ahova szombaton utazom melózni, 7 hónapra... Érdekes...
Thomas rápillant a benzinórára, és látja mennyi a benzin, de tudja, hogy nincs benne akku és első fék.
Kinga apukájához érkeznek a Kínai rendeléseim. A tegnapi e-mail. Érkezett egy féltégla méretű és súlyú cucc kínából. Ez a fékbetét lesz.
Nézegettem mivel lehetne helyettesíteni az üzemanyag tank belsejében levő kis szenzort ami azért felel hogy ne telljeses ürüljön ki a tank, hanem maradjon az alján 5-6 lötyi benzin hogy a kútig el tudj mászni ha átkapcsolod a kis kapcsolót a bal kormány alatt. Huh [034]Ezt jó hosszan sikerült megfogalmazni. Én erre gondoltam. Vélemény?[010] szenzor
Sziasztok FZR-esek! Gondolom emlékeztek rám, egyszer említettem, hogy van egy gyöngyszem Hatvanban, ami az egyik ismerősöm tulajdonában van. FZR1000, valós 14000km-rel, 1992-ben vette, azóta bármilyen hihetetlen kb 3-4e km-t ment és garázsban áll rengeteg ideje... ILYEN NINCS MÉG EGY ITTHON!
26 fok van,most jöttem haza.Csak ugy repül a gèp.
Rendeltem pözsó hátsó kip.dobot, itt a kipufogósnál 14,5e (lengyel) 16,7e olasz, 24,7e Walker, 32,5e Bosal. Bárdinál MTS (olasz) 16,7e, aztán kis körülnézés után megvettem.
A hitelt folyósító népcsoportot lassan jobban utálja, mint én, nem kell neki erekció-növelő, és a MM-be be se teszi a lábát, mert halálra unja magát, amíg mi játszunk
de amúgy értem a tréfát
Ilyet használok
A GTR-be ilyet vettem tavaly.
Nekem 3 témát adott be: cofidis hitel, potencia növelő, mediamarkt
Namármost hitel nem kell, remekül feláll, és 15 éve nem vettem semmit médiamarkecben
A műanyag helyett meg áldoznék a savállóra mert az lehet hogy jobban bírja a benzint. (csak rögzíted a belő rúdra, a két kivezetés meg adott a tank alján)
Akit nem érdekel,
Ha valakit érdekelne,péntekig elérhető vagyok! Szép napot.
Bőrruha
Kinga apukájához érkeznek a Kínai rendeléseim. A tegnapi e-mail. Érkezett egy féltégla méretű és súlyú cucc kínából. Ez a fékbetét lesz.
szenzor
Nagyon szép motor!
http://olx.hu/hirdetes/yamaha-fzr-1000-motorkerekpar-ID3hRrF.html#04175b06d8