Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na megjött a pipa.
Minden megvan. Irány szétszedni
Nem kell tölteni ha beleöntötted a savat, használni kell.
A beöntés után öt perccel már 12.4-volt a feszültsége,egy óra múlva lehűlve már 12.75 lett,Töltöttem 2,5 órát,13.96-ra felment.Szerintem a kapacitása tökéletes,holnap berakom a gépbe,rádugom a csepptöltőt,az majd befejezi.
Na jó, nem politizálok me csak felbaxom magam

Viszont tegnap motoroztam 1km-t , beindítottam a gépet
A geci usákok mindenáron háborút akarnak, persze csak nálunk, Európában... most, hogy elrabolták az összes arab olajat, baxtatják az oroszokat, sőt már fegyvert is akarnak szállítani Ukrajnának (mint ahogy eddig is nyilvánvalóan segítették)

A sok birka eu liberális meg az usának segít, mert olyan hülyék, hogy nem tudják megállapítani egy térképről, hogy tulajdonképp hol is a helyük
Gyulám, írtam, hogy várj vele, de ezek szerint hiába

Azért kell várni, hogy a lemezek teljesen átitatódjanak elektrolittal a meleghez semmi köze.
Ha nem itatódik be, nem tud annyi töltést felvenni. Legalább akkor a töltést ne siettesd, amikor kész, csepptöltésen kell még hagyni fél napot minimum.
Na gyerekek,akku töltőn van.Ha valaki szárazon tölltött akkut vesz,az a lényeg hogy amikor beönti a savat,rövid ideig pezsegni fog és kissé felmelegszik.Itt kell megvárni amíg visszahűl,kisebb akkunál hamar,nagyobbnàl akár fél nap is lehet.Csak ezután szabad tölteni.Én egy órát vártam,ekkora akkunál ez elég volt.
De én baromi nyugodt vagyok.
Úgy tűnik a nejem ma bal lábbal kelt.
Nem, mert az olajháborúhoz vezetne.
Kifejtenéd?
A fritőzömbe ilyet szoktam rakni és nem eszi.
Kasztrolt nem veszek mer átqrnak vele.