Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen,adtak hozzá két hevedernyi savat.Majd holnap eljátszom vele,az előző Unibat vételnél volt szerencsém végignézni,akkor 20-perc után rátöltött az akkus koma,aztán én is töltöttem még,beraktam és ment öt évet.Persze előtte még átolvasom a hozzá adott papiruszt is.
Tiszta vicc, hogy ezek mind így szétmennek. Ami alkatrész meg milliárdnyi alkalommal siklik át egymáson, annyit sem kopik, hogy egy hónolás eltűnjön. (jó esetben)
Savaznod is kellett? Ha igen, akkor azt állni kell hagyni fél napot, és csak utána elkezdeni árammal tölteni
Na megvan az akkum,holnap töltögetés.Az mindjárt látszott,ennél a kereskedésnél nagy téttel játszanak,mert a visszajárót lazán lenyúlták.De jól van,ne legyek kicsinyes.
A mellettem levő vevő a nagyköbcentis személykocsijához (sajna a tipusa ismeretlen maradt)vett potom 1.2Kw-os indító motort 173000-ért.Az eladó hosszan magyarázta,ez még majdnem kicsi is ,mert a gyárija 1.6Kw.os,de ekkora már nincs utángyártott,mert az már teherautó kategória.Vazze,mekkora személykocsi motor az,amelyiknek ekkora indító motor kell?
Szép napot mindenkinek!
Na ha már megjött az utolsó csomag amire vártam, és össze is raktam a szekeret, akkor buliból már szedhetem is szét és mehet minden a festőhöz....
Sziasztok. Mi újság Feribácsi? Ma délután vagy holnap van programod?
Szép napot mindenkinek
Jó reggelt!
jö reggelt!
Sanyi! Mégvalami.
Ha bezárkózol a kocsiba, nyomkodd meg kérlek járó motornál a kuplungot, nem-e zörög. És egy ilyen értékű autónál, már a gumik sem utolsóak. Jó lenne ha nem nullás lenne, hogy ne kelljen azzal kezdeni.
Ebay-en is kb. ennyiből lenne meg.
szerintem is azért köszi
Ez nagyon jó ár.
Próba nem biztos hogy menni fog,de majd igyekszem.
Vásároltam hát. Látszik is. Hát ha nem hajtanak el a vérbe,akkor beindíttatom.
Köszönöm szépen
Légyszi ha lehet próbáld is ki. Kiteker kormánnyal indulás.( féltengely) füstölés, olaj normális- e, nem- e zörög a motor, nincs-e olajmaradék a hűtő kiegyenlítő tartályban, működnek- e az extrák, élek együtt futnak- e, szélvédő nem- e sérült. Stb. De, vásároltál te már autót
jó estét all.
Karburátor felújító készletet kell hogy vegyek. Ennél van jobb árban?
link
Házivízmű-bekessanyi: 0-1
Twingo-bekessanyi: 1:1
yamaha-bekessanyi: 1:0

Ez a mai mérleg. Nem olyan rossz.
Ime a repedt trafó. A vasmaggal párhuzamosan látszik a repedés.
Rendben. Holnap megnézem őket,és csinálok képeket róluk.