Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szabadnapot kérsz a rendezőtől?
Jártam hogy a fene enné meg mostanában a hatodik érzék nem akar szuperálni. már kapok 3 találatot mire felvillanna
én megyek
Jártál már úgy,hogy 450-méteren túl voltál az ellenfelektől,nem látott senki,mégis rád lőttek?A Warpack-nak van olyan free camera nézete,amivel megmutatja a nem spotolt ellenfeleket is.Volt olyan hülye,aki felrakta a visszajátszását,csak elfelejtette hogy benne van ez a mod is,üresre bannolták a garázsát,kezdhette elölről.
Szombaton börze Szigetszentmiklóson... Nem tudok menni sajna, pedig milyen jó lenne turkálni rozsdás alkatrészek között lágy tavaszi napsütésben...
Éjszakás vagy a héten?
Na mi van, sehol senki?
Ahaa köszi a másik accomon majd kipróbálom hogy is üzemel.
Semmi nem tiltott, mert már a topikot is bezárták volna, de én csak az automata auto aimra gondoltam link Kattintásra automatikusan befogja a legközelebbi célt, de ha nem azt akarod lőni akkor sem kell teljesen rázoomolni arra lőni akarsz hanem elég csak a környékére kattintani. Ebből mondjuk van egy másik fajta is. [0.9.6] Autoaim indication+snapping
És ebből mi tiltott? Nem ismerem ezt a mod packot
Bandicam a replayből. 1 menet kb 4-6 gb és abból konvertálom át150 200 megára.
Én régen ezt használtam felvételere mert kicsi a rendszerigénye camstudio
Ahogy elnéztem a játékod ennek a modnak lehet hasznát vennéd: Extended display indicator for autoaiming
Pupumaci,ezeket milyen progival rögzíted?
Működik :) ,de.... nincs alapjárat,tipp? Karburátor tisztitás folyamatban,zsir új aksi töltődik :P, a vezérlés szuperjó lett :)) köszi még 1x
Napi harminc csatát nem tudok lenyomni,meg amúgyis van Chi Nu Kai-om.Viszont a hétvégi akció az érdekes lesz.
Csövivel elmész,ami neked nem kell,ő megveszi.
Na, mai két rossz hírem
- leégett a porszívónk, épp már nem garos.
- írtam tavaly, hogy van a városkában még egy pont olyan motor, mint az enyém, egy öreg fóxeré, fehér. Most hallottam, hogy meghalt infarktusban. Maradt még utána egy tökéletes Pannónia is, meg egy fél garázsnyi cucc - lehet, érdemes lenne beszélni az örökössel
Ez még nem is annyira bonyolult.Amikor a Lenze motorszabályzó ezer(!)soros program listáját kellett beprogramoznom,az egy darabig eltartott.
Ami a pid el jött az 0-400 ig van.