Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó reggelt!
Ezt már néztük mi is, de nem tetszett, mert nem tudtam elszakadni az eredeti mese történetétől, ez meg nem nagyon hasonlított rá.
Jó reggelt!
Az èn fzr emre pèldáulazt mondta a Debreceni motorszerelő hogy a motorja sz@r mert az exup motor nem sikerült ojan jóra mint a genesis.Remèlem nincs igaza.
Nem azért elnyűhetetlen mert Yamaha. Mind a négy Japán gyártónak vannak jól és kevésbé jól sikerült gépei.
Új trafótkat sanya vett épp nemrég (ebay), a bontóban meg ugyanúgy a huszonéveseket kapod meg így az felesleges pénzkidobás mert jó esetben is ideig-óráig lesznek jók.
Igen a gyújtás az most áll javítás alatt, zárlatos a kábel a 4-es hengernél, ezért tudtunk picit alkudni is. Komresszióra nem lehet rosszat mondani, 14-et mértünk, az príma. Igazából én is azt mondtam cimbinek hogy a kopókat át kell nézni és hajts... Azt gondoltam hogy a blokk az elnyűhetetlen, mivel Yamaha esetleg tudsz olyan helyet mondani ahonnan pl gyújtótrafókat lehet venni? Vagy bontóból gondoltad? Mert ügye ezekbe fixek a kábelek is...
Nem tudok rá rosszat mondani, nincs igazán típushibája.
Ha 18-as hátsó felnivel van akkor arra kissé körülményesebb (olcsón) gumit venni, a fesszabályzó (mint sok minden máson) néha rakoncátlankodhat, az AC pumpa annyira hibalehetőség mint bármelyik másik ennyi idősön.
A blokk nem szokott tönkremenni hacsak nem hajtják hidegen és nem használják az idióta sportlégszűrővel.
Idővel mivel ezek is huszonévesek, cserélendő a gyertyapipától a trafókig a gyújtásrendszer.
Sziasztok!
1992-es FZR 600 Genesis-ről milyen információitok vannak? Mik a típushibák, esetleg olajjal tapasztalatok, ilyesmi...
Jó barátomat sikerült megtérítenem, és Hondáról átpártolt Yamahára, de ilyen típussal még engem sem sodort össze a sors....
5. ász a héten ebből 3 csak ma
Veteránmotor alkatrész. Lehet fogok még menni.
Jóvan, kabbe, ha már itt voltál 10km-re
Mi volt Csongrádon, amért eljöttél ilyen messze az odúdtól?
Nem volt már időm meglátogatni sietnem kellett haza...
De tényleg ne flexxel csináld,mert nagy a fordulat. Polírgéppel csináltuk.
Mi csináltunk már ilyet. 1000 papírral szépen felcsiszoltuk amíg a sárgult réteg eltünt róla,majd polír paszta,polír korong. Egy idő elteltével szép lesz mint az új.
Mivel sorozat és az idén kezdték így még csak 4 rész ment le de várom a következőket is. (remélem hogy folyamatosan töltögetik fel és nem húzzák az időt)
Nekem nagyon tetszik mivel nem a kipusztulós-gyilkolós-szörnyes/zombis túlélő témát viszi, hanem a viccesebbik oldalát próbálja bemutatni.
Én egy pont ilyen regényt olvastam kb. 30 éve, sajna nem emléxem a címére, pedig kerestem...
Ezt is meg fogom nézni, szeretem az ilyeneket
Bocsáss meg de ennyiért már pusztán urizálásból is érdemes megrendelni, még abban az esetben is ha konkrétan tudod hogy nem jó a méret. (szerintem még a szobában a polcon is állatul néz ki és akárki látná meg nálad, leesett állal egyből 102%-os bikernek tartana)
Király!
meg fogom próbálni nagyon óvatosan, hamár egyszer minden megvan hozzá itthon...
meglássuk.
még jön egy kis lökhárító gittelés, és festés. Szigorúan home made.
asztán megy piacra a jármű. ma kinn voltunk vele az autópiacon. 489 e Ft-ra volt kirakva (2002-es benzin-gázos skoda fabia 175 e km-el, és rusnya állapotban), és még csak meg se kérdezték. körbejárták, otthagyták.
Ennek vajon jó a tömítése
http://m.ebay.com/itm/33085382...
Szerintem gidát kérdezd.
Viszont a flex nem igazán jó hozzá mert túl nagy fordulatú és megég rajta a paszta. (polírozógéppel vagy fúrógéppel szoktam)