Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

(meg ha valaki időn túl csinál bármit azt páran azonnal feljelentik a szomszédok közül, tiszta Svájc )
Első az alkotmány.
Köszönöm a sanyák nevében is
Egyébként meg egy tahó kivételével (nem én vagyok) nem akarnak kiqrni egymással a szomszédok.
József, ön egy rendes jogkövető és jogtisztelő állampolgár. Egyébként meg boldogat . Mostanában nem jártam erre.

Ugyanez vonatkozik Sanyira is
Mint említettem egyébként is elmehetnek az anyjukba, akkor kerti grillezek a kertemben amikor akarok.
Egyébként ehhez tartom magam.
Az Országos Tűzvédelmi Szabályzatról szóló 54/2014. (XII. 5.) BM rendelet (OTSZ).... Ne zavarjon meg, mert a rendelet maga decemberi, de életbe 03.05-én lépett....Olvasd el mégegyszer amit linkeltem. Az hogy a greeninfo mit zagyvál nem érdekel.... A link amit dobtam a TŰZOLTÓK honlapja, megbízhatóbb mint a zöldeké, főleg ha égetésről van szó. Amúgy meg mint írtam felsőfokú tűzvédelmi végzettséggel vagyok megáldva, és még ezen a szakterületen is dolgozok, napi kapcsolattal a katasztrófavédelemmel. Szakmai megbeszéléseink szerint , és a véleményük szerint is lehet égetni, ha van rá helyi rendelet. Ha nincs akkor az otsz az irányadó, mivel: 1995. évi LIII. törvény 48 szakasza települési hatáskörbe helyezi az égetés szabályait, és a jogszabályi erősorrend: törvény, a kormányrendelet, a miniszterelnöki rendelet, a miniszteri rendelet, önkormányzati rendelet stb... Tehát a törvény felette áll a rendeletnek....Így elsősorban, az a vonatkozó
Valahogy érezhetted hogy igény van rád.
Honda Freeway 250?
Lehet hogy valamelyik Pest környéki Levegő Munkacsoportos f&szt (akik valahogy kinevezték magukat illetékesnek, holott hivatalosan senki sem osztott nekik lapot) zavarta hogy a szomszédja eltüzeli a kerti hulladékot amíg ő döglik a napozóágyban és kitalálták hogy rendelet kell ez ellen. (simán odatenném a komposztálót az ablaka alá a kerítés mellé és friss trágyát használnák komposztindítónak )
Minden esetre itt vidéken kb. elmehetnek az anyjukba a hülyeségeikkel mert itt nagyívben lesz&rják hogy mi nem tetszik a képviselő uraknak és simán tüzeli a cuccot mindenki ugyanúgy. (ahogy én is fogom hétfőn, pedig van nemkicsi komposztálóm is )
2015 márc 1-el változtak a tűzvédelmi szabályzatok.
Akkor frissítsétek a tudásotokat.
http://www.greenfo.hu/hirek/20...
Különben se égetted... meggyulladt! te csak próbáltad oltani, azért kotorgattad vasvillával
Október 1-április 30. lehet,10-18 óráig. Ez a helyi rendelet,most néztem meg.

Köszi Jaszi!
Nem láttam kiírva a hírdetőtáblára hogy tilos. Mindennt kiírnak rá.

Ilyen sokra büntetnek? De hát mindenki égeti.
Üdv mindenkinek Urakok!
Mint tűzoltó is, belepofáznék. Nem tilos, ha van rá helyi rendelet

link
Sanyi feljelentenek 100e alsó hangon TILOS márc 1-től égetni. Komposztálót kell csinálnod.
Áhh fenét! Égettem a kertbe az ágakat. Öt óra kellett hozzá,hogy eltünjön a nagy kupac.
Itt szegeden,de asszem 1100-ért futár elviszi neked.A gyújtástuningom miatt én a 14 ah-t veszem,de van kisebb is
https://akkumulatorok.alkatres...
Hol, mennyi?
A fenét,lehalt az akkum,hétfőn megyek az újért. Pénzem se volt rá,csak szintén motoros kolléga kölcsönzött,most akciós az akku,nem akartam elszalasztani.
Szép idő van, mindenki motorozik.
Éppen főzök. Jó kis hagymásrízs készül.

A Vicus Baján van suliba,ridegtartáson vagyok.