Nah, szép kis etap volt a tegnapi. reggel 6-kor indultink, és fél 10-re értünk vissza este. autóvétel nem volt. Megnéztük a Corollát Szentendrén. Hát... a kerékjárati íveknél gittet fedeztem fel, a fényezése nem volt eredeti (ami nemzavar egy ilyen idős kocsinál), de nem is volt szépen megcsinálva. a lökhárítók tiszta karcosak voltak, azokkal a gumikkal nembiztos, hogy hazaindulok olyan állapotúak voltak. Összességében éppen lehetett egy jó kocsi, mert megbízható, de aki képes ilyen gumikkal járni, az más szervíz dolgokat is elfelejthet, és így már lutri. Volt nagyon olcsón hírdetve egy 97-es csonticarnál. az útba esett hazafelé, hát bementünk. nem volt egy ép eleme szegény kocsinak. rozsda is volt bőséggel. szar volt na.
rohadjon meg.. a 4-esen ahogy érkeztünk, basznak táblázni, hogy mi a fizetősé és mi nem... a reptér felé kerülős autóút is fizetős, de az már csak a felhajtás után a kijelzőről derül ki. próbáltam tapadni egy kamionra, hogy hátha amiatt nem tudják leolvasni a rendszámom, és az ecseri letérőnél azonnal le is jöttem. remélem nem kapok csekket, mert a 4500 Ft-os utiköltség nagyon hamar meg tízszereződik.
rohadjon meg.. a 4-esen ahogy érkeztünk, basznak táblázni, hogy mi a fizetősé és mi nem... a reptér felé kerülős autóút is fizetős, de az már csak a felhajtás után a kijelzőről derül ki. próbáltam tapadni egy kamionra, hogy hátha amiatt nem tudják leolvasni a rendszámom, és az ecseri letérőnél azonnal le is jöttem. remélem nem kapok csekket, mert a 4500 Ft-os utiköltség nagyon hamar meg tízszereződik.
Kellemes hètvègèt mindenkinek!
Mára 15 fokot mondanak
Nemsokára indulok,futok egy 20-ast a Mecseken.
MINDENKINEK!