Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valaki polírozott már fényszórót? Van sarokcsiszolóm, filckorongom, meg egy szappannyi polírozó anyagom. Ezt a polírozóanyagot meg kell vizezni és rákenni a filcre?
Sziasztok
Külön tömítés már nincs hozzá de 210 euróért a kezedben az új sapi Hollandiából, ha gondolod.
Gumitömítést vagdalni és ragasztgatni éppen lehetne de ez itt ebben az esetben szerintem már a gányolás kategóriába esne.
Itt egész jó idő van bár a nap nem nagyon perzsel.
De az nem munkaidő.
Szia. Neked sincs ötleted tanksapka tömítésre? Csak sapkával együtt találtam 5 rugóért, annyit meg sajnálok egy gumikarikáért
Szép dinamikús moci
Sziasztok.Nálunk kutya hideg van.Horgászni voltam,átfagytam ès nem fogtam semmi arravalót.
Sanyi is mindig otthon van délben.
Szerintem meg porszívóra hasonlít.
Gondolnátok hogy munkaidőben épp itthon kv-zom?
Képem már nekem is van róla (még a papírozás a kérdés mert kissé bonyolultan adta elő az eladó)
Akkor gyere el
Igaz is.
Tegnap megint kérdezték az Omegát,pedig már vagy két hónapja nincs fent a hírdetésben.

Mondtam:nem eladó.
Ma kimegyek a kisházba,és begyújtom a cserépkályhát! -Olyan hőséget csinálok bent,hogy csuda!

Kurvára hideg van bent,nagyon át vannak hűlve a falak.
Köszönöm!

napsütéses szép napo!
Jó reggelt!
Alaptörvény lesz az, kérem szépen
Jó reggelt sziasztok. Van valakinek ötlete hogy hol kapok a 92 es exup-omhoz tanksapka tömítőt? Ugyanis beázik és csak sapkával együtt találtam ebayon. Köszi
A régi valami extrém módon túlméretezett darab. Ahogy neztem a gömbölyű kasztnisból is van ami hasonlónak tűnik az alapján ami kilóg. A csikósnak a totalcarnál is olyan van, és mindig szopkodja. Nekem egy régi forma kéne nagyon, olyan veszett!
Laci holnap otthon leszel? Lehet megyek Csongrádra délután.