Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen, sajnos az már évek óta az enyészeté...
Kamionos haverom Csepelen vett egy lakást még tavaly és most sikerült vennie egy teremgarázs helyet is a közelben.
Mivel sokáig itt élt a környékemen, így van itt egy garázsa amiben állt a GSXF, a "restaurált" Komár és a télen a Yamaha.
Megkért hogy segítsek felteleportálni a gépeket, így én vittem a Yamahát, ő meg a Suzukival jött utánam. (némi késéssel)
Mivel az utóbbi időben bele van hülyülve a veterán gépekbe (főleg Pannonia) így evidens volt hogy ha már ott van pár utcányira akkor nézzem meg én is. (sajnos benézve láttam hogy tele van szeméttel és hajléktalannal)
Most estem haza reggel óta. Délelőtt műszak, délután motorozás egy YBR125-ös Yamahával Csepelre. (nem kéne, pedig régebben szaladgálósnak gondolkodtam ilyenen)
Mit kerestél ott? Akartál venni egy Pancsit? Arról kicsit lecsúsztál...
Köszi mindenkinek.
link
Ma délután volt szerencsém személyesen megtekinteni a volt Pannonia gyárat. (már nincs ilyen "jó" állapotban mint itt)
Ha jó lesz akkor mindenképpen.
Hello
Mèg lehet egy kis motorozás is belefèr
szép estét!
Igen.
Akkor a program megvan.
Nem hiszem. A motort rendbe szedem,a kisháznál megcsinálom a kerti munkákat,no meg edzések is lesznek.
Unatkozni fogsz
Még 1 nap meló. Utána két hét szabi.
Sziasztok
Boldog Józsefnapot!
Mindenkinek szép napot,

Boldog névnapot az érintetteknek!
A pumpa nyomja a benzint mert az megnéztem mielőtt rákötöttem volna a karbira.Közbe még búg is. De ahogy rákötöm csak néma csend és baszik indulni!
Na lépek.

Ejtőzök még 1 kicsit a délutáni meló előtt.
Jövő héten szabadság!

Még a tavalyiból maradt.
Boldog József napot!