Szettet nem is nagyon fogsz olcsóbban találni.
Én hengerfejtömítést szoktam venni,a többit kivágom illetve JÓ MINŐSÉGŰ tömítő pasztával szoktam tömíteni.
A fék fogott egy kicsit mert azon a két csapon amin "úszik"(csúszkál) a féknyereg na az egy kicsit már össze volt gyógyulva(zsírhiány miatt) és amíg elmentem "O" gyűrűkért a hengereid alá aztán meg anyámékhoz,addigra erősen égett gumi és fékbetétszag volt jobb elől.(a mai délután erre ment el de kész)
evvel elleszek egy darabig egy halom vezetéket kell helyretenni
kivágták a riasztót aztán van széjjelség
aztán még a kürtöt is kikapták a dilisek......
vízhőfok sem igen akar jó értéket mutatni
stb stb........
Természetesen ott elmegy a nyomás. Nem az egész szimeringet vágja ki hanem a tömítő felületét.
A csere nem nagy ügy és csapágyboltban megvan 1000-1500-ból a kettő valami jobb minőségben.(mindenképpen duplaajkast vegyél)
Nézted a képet? ott a himba is. Lemosva. Hívtalak, de megoldódott. Csak kérdezni akartam hogy távtartó ehhez is van-e. De megvan, ottmaradt. Jön utánam postával.
Én hengerfejtömítést szoktam venni,a többit kivágom illetve JÓ MINŐSÉGŰ tömítő pasztával szoktam tömíteni.
köszi szépen!
evvel elleszek egy darabig egy halom vezetéket kell helyretenni
kivágták a riasztót aztán van széjjelség
aztán még a kürtöt is kikapták a dilisek......
vízhőfok sem igen akar jó értéket mutatni
stb stb........
de a japó belpiacos is?
A csere nem nagy ügy és csapágyboltban megvan 1000-1500-ból a kettő valami jobb minőségben.(mindenképpen duplaajkast vegyél)
ha felfújom keményre kivágja a szimeringet?
akkor így könnyebb cserélni? vagy barbár dolog így?
mennyi lehet a 2 telóba a szimmering?