Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mostmár
Új van benne
Raksz bele bontottat, mint a sárgába
Illetve a nyomottlemez tömítéseknél (hengerfej is) van egy bevált és ötletes technikám de azt nem árulom el.(tessék új tömítést venni)
az enyemet se nehez felismerni. fekete a vaz,es van egy hatalmas repedes a fejidomon.ezert is hivjak galambvadasznak
enyem se sokat. kb 6-8 decit 1000 km-en
Szettet nem is nagyon fogsz olcsóbban találni.
Én hengerfejtömítést szoktam venni,a többit kivágom illetve JÓ MINŐSÉGŰ tömítő pasztával szoktam tömíteni.
IMET-nél volt akciós tömítéskészlet nemrég
A fék fogott egy kicsit mert azon a két csapon amin "úszik"(csúszkál) a féknyereg na az egy kicsit már össze volt gyógyulva(zsírhiány miatt) és amíg elmentem "O" gyűrűkért a hengereid alá aztán meg anyámékhoz,addigra erősen égett gumi és fékbetétszag volt jobb elől.(a mai délután erre ment el de kész)
60 kilo se volt:)
ok
köszi szépen!

evvel elleszek egy darabig egy halom vezetéket kell helyretenni
kivágták a riasztót aztán van széjjelség
aztán még a kürtöt is kikapták a dilisek......
vízhőfok sem igen akar jó értéket mutatni
stb stb........
Hol kaphatok "olcsón" tömítésszettet? mert 47e alatt nem igazán találtam
Ebben nincs különbség.
Egyszer a Ladámon a kerékcsapágy szorult meg jobb első. Ott tört szépen. Itt csak szorult és orvosolható?
szóval akkor ezek rendes forgalomban lévő szimmeringek
de a japó belpiacos is?
Minél nagyobb?
Na mi van? Mindenki a barátokat nézi, meg a jóbarosszba?
Nagyobb baj nem lett ugye?
Nem köszi már megszületett az egyesség.(jobb első féknyereg megszorult és némileg átrendezte a környezete hőtérképét)
Természetesen ott elmegy a nyomás. Nem az egész szimeringet vágja ki hanem a tömítő felületét.
A csere nem nagy ügy és csapágyboltban megvan 1000-1500-ból a kettő valami jobb minőségben.(mindenképpen duplaajkast vegyél)
Az amcsik még nem sztrájkolnak. Vigyem?
kicsit folydogál az olaj az egyik telónál, ott kiszökik a levegő is?

ha felfújom keményre kivágja a szimeringet?
akkor így könnyebb cserélni? vagy barbár dolog így?
mennyi lehet a 2 telóba a szimmering?
Csak ma délután hazafelé jövet sztrájkba léptek a Franciák.De már rendet tettem.
Nézted a képet? ott a himba is. Lemosva. Hívtalak, de megoldódott. Csak kérdezni akartam hogy távtartó ehhez is van-e. De megvan, ottmaradt. Jön utánam postával.
Nem,így jó lesz.