Mögöttem nem vigyorgós punci lenne hanem a félelemtől eltorzult arcal fog visítozni a fülembe hogy elég. De amíg nem haverkodok össze az ezredes ural addig szó sem lehet utasról.
én úgy tudtam h 1 év nézz utánna
de am szerintem ezzel a jardok 1/3 a sincs tisztában mert nekem sohasem mondták pedig má sokszor állítottak meg vigyorgós puncival a hátam mögött
Maradok a flexnél nincs kedvem új lábtartókonzolt csinálni a csavar nem éri a villát csak a dob kb fél centin múlik. A dobomon meg ne taposson senki mert összekarcolgatja a szép rozsdamentes polírozott felületet. Különben is 2 évig úgyse vihetek utast akkor úgyse tudja taposgatni.
Ezt a dobot vétek lenne behorpasztani vagy hiltiszalaggal felfogatni. Én a helyedben elugranák Bélához és igazíttatnák rajta(még is csak Ő csinálta)ha már Pesten laksz.(szép dob,nekem nagyon tetszik)
Ja és a hátsót hogy kell állítani? A haver 88as fz400 asán van valami kis tekerő ami 1 szíjat mozgat és tekeri az előfeszítést a hátsón ezen hogy kell?
Nyamost én úgy oldottam meg h ahogyan rádgod a csőre az alá teszel 1 bilincset amit a vizszerelők használnak /csavar persze levágva/ igy jól össze tod szoritani am mehet közzé fbs is
kivülröl még 1 bilincs
ahol meg beleér a villába oda lapos fejü csavar kell tod amilyet nem fog semmilyen kucs/ kapupántcsavar/
és a gyári kitartót kicseréled egy dupla olyan laposvasra amit szépen megformáztál igy mehet belülre is és nem bassza össze a villát és még akko sincs baj ha az utas kissé megtapossa max a melegtől csúszik rajta a cipellője
de abból úgyis minden csajnak 1 csomó van
1 rövidke történet:
rendőr igazoltat kocsival minden rendben
igy bátor vagyok nyugodtan megállok
átnézi a papirokat majd megszólal:
--biztonsági öv ?
ez sok pénz lesz
--én postás vagyok te rendőr,,, igy,,majdnem rokonok vagyunk
ne büntizz má meg !
összecsapta a forgalmit és azt mondta h menny a picsába
Engem csak az bántott a dologban hogy a gumicsaj amit rendeltem lekéste a szülinapost, ráadásul kibontották a csomagot elhihetitek milyen kellemetlen volt átvenni a csomagot azóta is ég a pofám mikor bemegyek a postára.
Végigolvastam. Ott volt, hogy a csomag átvehető 18-19óra között, posta címe telefonszáma: és itt eg telefonszám jönne.
Erre a postán... nem hívta a telefonszámot? Nem, nem volt ott hogy hívni kell. Simán megnéztem, hogy a telszám mék postához tartozik.
De ez is logikus egyébként. 1 mn-on belül a posta kiszállítva. Ok. A telszám már 4 után nem elérhető, tehát ha nap közben nem vagy otthon, vagy legalább nem ugrottál haza, hogy találkozz az értesítővel, akkor bukta. Ennyit az 1 mn-ról. Fő hogy az ember a gyorsaság miatt választja ezt. Mind1. Mérgelődöm...
de jó h épp ott dolgozom jelenleg ne utáljátok má enyire őket
lehet kicsit elfogult vagyok de ha tod hogy kell csinálni azzal sincs baj + a rendes árat is meg lehet találni csak nem mind 1 hogy adod fel
Nem könnyen indul meg mert tele szokott menni kosszal.
de am szerintem ezzel a jardok 1/3 a sincs tisztában mert nekem sohasem mondták pedig má sokszor állítottak meg vigyorgós puncival a hátam mögött
kivülröl még 1 bilincs
ahol meg beleér a villába oda lapos fejü csavar kell tod amilyet nem fog semmilyen kucs/ kapupántcsavar/
és a gyári kitartót kicseréled egy dupla olyan laposvasra amit szépen megformáztál igy mehet belülre is és nem bassza össze a villát és még akko sincs baj ha az utas kissé megtapossa max a melegtől csúszik rajta a cipellője
de abból úgyis minden csajnak 1 csomó van
tom a megoldát
rendőr igazoltat kocsival minden rendben
igy bátor vagyok nyugodtan megállok
átnézi a papirokat majd megszólal:
--biztonsági öv ?
ez sok pénz lesz
--én postás vagyok te rendőr,,, igy,,majdnem rokonok vagyunk
ne büntizz má meg !
összecsapta a forgalmit és azt mondta h menny a picsába
nem dolgozhatjuk halálra magunkat minden nap
akko nem maradna idő a kocsikra meg a motorra
Erre a postán... nem hívta a telefonszámot? Nem, nem volt ott hogy hívni kell. Simán megnéztem, hogy a telszám mék postához tartozik.
De ez is logikus egyébként. 1 mn-on belül a posta kiszállítva. Ok. A telszám már 4 után nem elérhető, tehát ha nap közben nem vagy otthon, vagy legalább nem ugrottál haza, hogy találkozz az értesítővel, akkor bukta. Ennyit az 1 mn-ról. Fő hogy az ember a gyorsaság miatt választja ezt. Mind1. Mérgelődöm...
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
lehet kicsit elfogult vagyok de ha tod hogy kell csinálni azzal sincs baj + a rendes árat is meg lehet találni csak nem mind 1 hogy adod fel