Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ahhoz ,hogy megfelelően kihézagolják a szelepeket nem muszály levenni a hengerfejet.A karbid pedig nem hinném ,hogy 1 év alatt szarrá kopott volna.Hogyan mondhat ilyet látatlanba egy szerelő!
tavaly a vasat a Yamaha szervízben készítették fel a tavaszra. Nemigazán tetszett a munkájuk, és sikerült eldönteni a motort, és a fejidom is sérült. Nos idén máshoz viszem. Van itt egy ficak, akit nagyon sok helyről hallottam milyen jó szakember, és abból kiindulva mennyi nagy komoly és értékes vas van nálla, azthiszem megbízató. Telefonon regéltem neki, hogy kicsit sokat kap a vas, így állítani kellene a karbin. Mondta, hogy nem biztos hogy lehet, mert a karbi lehet olyan kopott, hogy kelleni fog egy jobb bontott, ill. mondta, hogy akkor szelepet is kell állítani (ezt én is így látom, hogy meg kell nézni), sőt lehet le kell venni hozzáa hengerfejet. Szelep állításhoz le kell venni a hengerfejet? Vagy Ő mire gondolhatott? Becsiszolni a szelepeket. Elvben kultúrált (értékre sajna nem emlékszem) kompressziót mértek a vasnál, így gondolom nagy baj nem lehet. Ill. még egy olyan... aki csinálta már maga a karbi szinkront, ezt bitosan tudja... Ha meg lehetett csinálni tavaly a karbi szinkront, és nem mondták, hogy gond lenne, akkor várhatóan nincs nagyon elkopva a karbi ugye? Megíjesztett a szerelő telefonban. Anyuuu bácsi bántott !
Köszönöm
Sanyi, SaNYIKÁMM.. JÁHHÁÁÁJJJJ... há legalább a bűrit...
Isten éltessen !
Boldog névnapot Sanyi! Aztán hozzad azt a meleget izibe!
Selejtezek itthon a papírok között... Kezembe akadt a mappa a motorvásárlástól. Az előző motor tulaj befizetett kgfb csekkjei ittvannak. Van közte 1997-es is. Én vagyok a Magyarországi forgalomba helyezés óta a 2. tulaja.
Azt mondtad sokat állt. Nem lehet, hogy a gyűrűk vannak beragadva? A 6 bar-os nyomás annyira kicsi, hogy talán addig nem is bír elkopni...
Köszönöm! Most indulok vissza dolgozni,bemegyek Gyárvároson a Lidl-be!
Motoroztak már 2-en Orfű felé!
Azt gondolom tudod hogy ezekben hengergörgős kúpcsapágy van.
Sanyi!
lidl kesztyűt nézted már?
ja és boldog névnapot kívánok!
Nem működik az oldal már régóta!
gáz
Megint majdnem sikerült ma de. meghalnom. Bringázni voltam Orfű felé, egyens út,szembe billencs teher,ezt előzi 1 mercedes (az én oldalamon) ha nem ugratok be az árokba,nem kell összeraknom a motort.Persze meg sem álltak! Pedig nem tudhatták hogy megúsztam-e! Ez borzalom ami itt van.
Nektek működik a yakomoto oldala? ha igen adjatok 1 linket pls
Megveheted,jó lesz.
megnézem ha elfordítom és összerakom mi lessz az eredménye. elfelejtettem gépzsírt venni de van autó féltengely zsírom az jó lessz a csapágyaknak?
Remélem nem kerül rá sor... elvileg jó bele
Valamelyik szélső, nem tért ki rá a szaki
Szia!
Ők tuti hoznak motyót neked!
YAKOMOTO BT.
KOMLÓI ÚT 229
7628 PÉCS, BARANYA MEGYE

Telefon: 06-72-238-994
olyat nem lehet, hogyha mégsem jó bele, visszaküld?
Köszi
Mindegy, megrendelem... ha nem jó bele, akkor megy tovább
Melyik henger nem akar menni a 4-böl?
csak, hogy ne érezd úgy, hogy nem szólunk hozzád...
Én nem tudom..