Nekem a Sprinter akár 4-5 doboznyi cuccot 1500ér hoz el... ha a pestiek adják fel, nekik szerződésük van rendszeres fuvarra. Ha én küldöm, ugyanez kb. 2500, az is vicc. Persze mind másnapra, és mobilon felhívnak, hogy hol vehetik át, meg hol tegyék le, ha épp nem vagyok otthon.
Postára én már csak orális szexért megyek, azért is ritkán, mert mostanában mindig csak én szívok
Legalább 5 futárcég van, ami a postánál jobb feltételekkel szállít.
Neten reggel feladod, ő házhoz jön a cuccért, másnap délelőtt kézbesítés, 2-3000 Ft közt, 20 kg is lehet...
Nem a fenét nem kell bántani őket. Vártam 1 sürgős csomagot itt van 600m-re a posta lusták voltak kijönni és még 1 értesítőt se hoztak ide hogy húzzak a postára átvenni. 1 napi telefonomba került nem kevés pénzbe mire kiderítettem 3 napja itt csücsül a postán a pakk.
Ne bántsd őket ,,nem olvastad végig az értesítőt!
Mert azon mindez rajta van,,,
Am sima elsőbbségi csomag is ott van 3 napon belül aszem 14 kg ig kb szűk 2 ezredesért az országban bárhol!
Nekem is ez volt a problémám de ha visszanézed a fórumot raktam fel képeket hogy oldottam meg. 52 hűtővízcsövet faragtam rá kis fbs és tökéletesen szuperál 1 próbát megér kb 1500 ft és 1 kis kézügyesség.
1000ft fbs van fekete is autósboltba és hütővízcső is kb500-600ft 1 40cm darab de csonkonként 2,5-3cm kell. de itt vannak a képek ne keresgélj.
Srácok a teleszkópokat hogy kell a megfelelő súlyhoz beállítani 120kg vagyok. Terhelten mennyit ülhet össze elöl hátul? Az apriliámnál 7cm volt a terhelt összecsúszás az mondjuk enduró volt és 27cm volt a rugót, ezredesnél mennyi?
Nem igaz... Postán kellene érkeznie a Yoshi barátomnak. Az eladó későn adta fel, oké, nem érkezett meg a múlthéten ok. De, hogy ma értesítőt hagytak, és mentem a postára most rendesen 7 és 7 között, erre kiderült, hogy nekem kellett volna telefonálni, és jelezni, hogy értemegyek, mert egyébként ugyanúgy másnap kihozzák, mert ez prémium csomag, majd 2 rongyért. Tehát a pénzemért még szopatnak is. Most komolyan... Küldtem egy lapotopot multhéten Pestre értékbiztosítba törékenyként 3300 Ft-ért. Kicsit pótolok rá, és magam visszem fel. Ekkora elbaszott egy szart, mint a magyar posta !
Dejó neked nekem nem jött meg még a kuplungfelújítom nemtudom szétszedni a telót itt figyel 4l olaj +szűrő fékolaj telóolaj szimering kuplungolaj fejidom müanyagosnál 2hete. Lemostam az idomokat csak hogy valami értelmeset is csináljak a vason. Nem jutok 1 ről a 2re.
Postára én már csak orális szexért megyek, azért is ritkán, mert mostanában mindig csak én szívok
Neten reggel feladod, ő házhoz jön a cuccért, másnap délelőtt kézbesítés, 2-3000 Ft közt, 20 kg is lehet...
Mert azon mindez rajta van,,,
Am sima elsőbbségi csomag is ott van 3 napon belül aszem 14 kg ig kb szűk 2 ezredesért az országban bárhol!
1000ft fbs van fekete is autósboltba és hütővízcső is kb500-600ft 1 40cm darab de csonkonként 2,5-3cm kell. de itt vannak a képek ne keresgélj.
Köszi Snoopy