Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vagy szedd le, szárítsd ki, oszt csá.
Akkor állhat jó sokáig.
Persze ne álljon ! Legyen benne mindig végtelen benya !
A brigi a víztől lesz fehér!
Okok, köszi. Elvben még holnap lesz esősebb-hidegebb, a hét második felébe meg dög meleg...úgyh addigra össze akarom rakni a gépsárkányt
Ha még huzamosabb ideig nem raksz bele benyát mert mittomén szereled a vasat akkor 1 kis petróleumot kenj körbe benne nem rozsdásodik és kitudod mosni benzinnel utánna.
Jelenleg olyan 3 dl brigéciol ami valamilyen oknál fogva kifehéredett, nagyjából 30 anya és 1 kg pudingszerű kosz...ez leledzik benne legrosszabb esetbe kicsapatom slaggal belőle a retket és utána rádobom a hajszárítót egy órácskára, meg napra kiteszem...csak nem rozsdásodik már be..
Van még az a megoldás hogy levágom a régi felfogatást a dobról és van ez a hilti szalag és azzal felfogatom tetszés szerint . Vagy kiflexezek belűlről kb fél centit a motorról a felfogatóból és úgy kijjebb tudom húzni kb fél centi kéne csak.
Optikai tuning. Szélesítés
Azé áll el a sárgán, mert chrysler csőből csináltuk az összekötőt és így adta ki.
Baszod, nekem is ilyen gondom van.. a gyári fül ugye fixen áll és nem középen eltartja a dobot a villátol, a tuningdob meg csak lóg.. (és bassza össze a villát)
Nézem a sárga ezredes dobját hogy eláll azt néztem hogy a dobom belülre volt felfogatva és hozzáér a lengővillához ha kívülre rakom akkor feszül a könyök és eláll a motortól jobbra nagy a dilemma vagy belül és behorpasztom a dobot a lengőkarnál vagy nemtudom mi lessz. Szép Sima Béla féle dob közösítőig rozsdamentesből 1csőből.
Nekem másfél év után lett megtankolva, addig és azóta porzik.
Ez a görög Isten milyen elégedetten szemléli a rántotthúst Biztos má qrva éhes volt
Gyula hogy sasol...
Fél évig? Nem benzin volt benne? Nekem is állt majd fél évig, és majd üres tankkal, mert nem volt zséé-m, hogy akkor teletankoljam, utána meg időm, majd lábam, mosmeg máá nem láttam értelmét.
Fél után csaknem kék szétrohadjon...
Miket nem talál az ember a gépen.
Na ilyen van benne a rozsda mellett.
Ami nem jön ki bennemarad. Az enyém is olyan, gyantával megspékelve.bHa megtalálom a képet felrakom.
Jó ötlet, de nincs betonkeverőm igaziból az a baj, hogy nagyon rozsdás...na mindegy, rázom amíg van erőm!
Mondanám a mosógépet de oda nem fér be mint 1 simó tank.
Betonkeverő! Finom sóder amit az akváriumba raknak és fogod kipárnázod a betonkeverőt bele a tankot abba a homokot sódert és hagyod tekeregni1 pár órát. Énis így pucceroltam ki a genyát belőle.
Én azóta is a tankommal szenvedek. Mindenhol perem van benne és így a retek nem jön ki...már brigéciol hegyek vannak benne és alakul, csakhát az, hogy félig teli tankkal állt több mint fél évig, az teljesen szétbaszta...
Azt megértem hogy 1 pl repülőszimulátornál ekkorákat bólint de 1 forma 1-nél vicc kaki.
Kicsit ideges vagyok. Nem elég hogy nem indul be a szereljük össze az ezredest című munka. De reggel óta a ringen van valami teszt vagy gyakorlás vagy nyílt nap vagy nemtom mi de egész nap hallgatni a gyönyörű hangokat kicsit idegesítő.