Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ha ma van a szülinapod akkor ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG.
pff 29 vagyok
lattam mar probalkozasokat.elvileg elfer,a gyakorlatban nehez megvalositani,mert a legszuro nem fer el a tank alatt. szoval kokanyolni kell....
Jó háttérkép
Reggelt!

Zsolti ügyi vagy, megy a piros pont.
A mai nap első sikere. Megcsináltam a szívó csonkomat az ikarus vízcsővel. Mindezt ingyenből 20000ért szívócsonkot akinek 2 anyja van.
Hűtőládán.
Na indulok, kiváltom a parasztkönyvet, meg az útlevelet, meg megnézem hőnszeretett apeh-unkat
Hát, elég kulás ott minden úgyhogy...
Azt nemtom de énis lecserélném a 18as kerekem 17esre.
Hallóóóóóóóóóóóó. Itt már majdem süt a nap. Kérdés::: A 89-es exupos lengővillát be lehet-e rakni a 88-as genesisbe. Ugye az már 17-es. Ha mókolás nélkül be menne akkor cserélném lehet.
Meghozták az 52mm es ikarus vízcsövet lessz légszűrőcsonkom mindjárt.
most nézem az időjárás jeletést FOG!
én most voltam autót mosni... kíváncsi leszek beigazolódik-e az, hogy ilyenkor eső/hó lesz aznap
Körtepálinkást!Itt Szegeden jobb az éghajlat,de hideg van,nem motorosnak való.
Jobb reggelt felkelek kinyitom a csipám és 5cm hó! Mi a a manó.
én nagyon hamar rájöttem ilyenkor, mivel az AC majdnem fel akart szállni, úgy kerregett
Izgalmas amikor szerelés után elfelejti kinyitni az ember és nem érti hogy mi az isten farka van.
Okés, szikszalaggal, vagy filctollal bejelölöm. Köszönöm az elutasítást Ma, ha jobb az idő tuti neki esek kicsit a szememmel, meg a Fujival és akkor délután jóóópár kérdésem lesz, előre érzem, hogy mennyire fogtok szeretni ezért Engem

No Én is elteszem Magam. További kellemes estét, nyugodalmas jó éjt.
lehet, hogy az a kis csap nehezen fordul - legalábbis nálam igencsak nehezen akart...
Fogóval össze kell nyomni a két fülét(rugalmas) akkor lazul meg.
Ha a tank alján van csap és elzártad akkor csak a csövekből fog egy kevés benzin kifolyni.A csöveket ha lehúzod a helyükről akkor jelöld meg hogy melyik hol volt mert nem jó ha összecseréled a tartalékot az üzemi benzincsővel.
Igen igen. Valahogy talán szét kell feszíteni, gondolom. Igaziból ma láttam be először a tank alá - ahogy azt a hosszas leírásomból olvashattad és holnap úgy tervezem, hogy tüzetesebben áttanulmányozom mik találhatóak ott. Ma láttam először az AC pumpámat. A szükség nagy úr. Eddig nem mertem hozzá nyúlni, mostmár viszont úgy gondolom, nagy kárt nem tudok csinálni...
Elvileg van egy benzincsap közvetlenül a tank alján is.(250-esen nem tudom) Azt zárd el.
Milyen speckó fém szorító?(van két füle és nincs benne csavar?)
Egy kérdés. A tank végein vannak a menetes szárak, ha ezeket kihúzom akkor elvben lejön a tank. De nem jön le, mert a csövek amik a benzincsaphoz vezetnek (2 db) és a 3. cső ami az AC-hoz vezet nem engedik. Ezek speckó fém szorítóval vannak rögzítve. Ezeket kézzel le tudom szedni és vissza tudom tenni rongálás nélkül? Ha lehúzom a csöveket akkor a benzin kifolyik? Ilyen és ehhez hasonló érdekes kérdések fogantak meg a fejemben...