Hallóóóóóóóóóóóó. Itt már majdem süt a nap. Kérdés::: A 89-es exupos lengővillát be lehet-e rakni a 88-as genesisbe. Ugye az már 17-es. Ha mókolás nélkül be menne akkor cserélném lehet.
Okés, szikszalaggal, vagy filctollal bejelölöm. Köszönöm az elutasítást Ma, ha jobb az idő tuti neki esek kicsit a szememmel, meg a Fujival és akkor délután jóóópár kérdésem lesz, előre érzem, hogy mennyire fogtok szeretni ezért Engem
No Én is elteszem Magam. További kellemes estét, nyugodalmas jó éjt.
Fogóval össze kell nyomni a két fülét(rugalmas) akkor lazul meg.
Ha a tank alján van csap és elzártad akkor csak a csövekből fog egy kevés benzin kifolyni.A csöveket ha lehúzod a helyükről akkor jelöld meg hogy melyik hol volt mert nem jó ha összecseréled a tartalékot az üzemi benzincsővel.
Igen igen. Valahogy talán szét kell feszíteni, gondolom. Igaziból ma láttam be először a tank alá - ahogy azt a hosszas leírásomból olvashattad és holnap úgy tervezem, hogy tüzetesebben áttanulmányozom mik találhatóak ott. Ma láttam először az AC pumpámat. A szükség nagy úr. Eddig nem mertem hozzá nyúlni, mostmár viszont úgy gondolom, nagy kárt nem tudok csinálni...
Elvileg van egy benzincsap közvetlenül a tank alján is.(250-esen nem tudom) Azt zárd el.
Milyen speckó fém szorító?(van két füle és nincs benne csavar?)
Egy kérdés. A tank végein vannak a menetes szárak, ha ezeket kihúzom akkor elvben lejön a tank. De nem jön le, mert a csövek amik a benzincsaphoz vezetnek (2 db) és a 3. cső ami az AC-hoz vezet nem engedik. Ezek speckó fém szorítóval vannak rögzítve. Ezeket kézzel le tudom szedni és vissza tudom tenni rongálás nélkül? Ha lehúzom a csöveket akkor a benzin kifolyik? Ilyen és ehhez hasonló érdekes kérdések fogantak meg a fejemben...
Zsolti ügyi vagy, megy a piros pont.
No Én is elteszem Magam. További kellemes estét, nyugodalmas jó éjt.
Ha a tank alján van csap és elzártad akkor csak a csövekből fog egy kevés benzin kifolyni.A csöveket ha lehúzod a helyükről akkor jelöld meg hogy melyik hol volt mert nem jó ha összecseréled a tartalékot az üzemi benzincsővel.
Milyen speckó fém szorító?(van két füle és nincs benne csavar?)